Anasayfa » Lastik ve kauçuk » Lastik sanayi » İSTANBUL Lastik ve kauçuk » öZPAR KAUCUK VE KALIP SANAYİ

öZPAR KAUCUK VE KALIP SANAYİ


kececi piri mah. mahlül sok no 5 hasköy /BEYOĞLU

Telefon1: 0212 238 97 45

Telefon2: 0212 250 16 28

Fax: 0212 253 76 12

Web: ozparkaucuk.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1956
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hoşgeldiniz
1956 yılından bu yana...
Özpar, 1956 yılında başlayan iş deneyimi ile 1965 yılında Öz-İş adı ile sektöre girerek üretime geçmiş ve 1993 yılına gelindiğinde ÖZPAR adını alarak sektörde bir çok başarılı işin altına imza atmıştır. Her geçen gün gelişerek büyümeye devam eden kuruluşumuz geniş ürün yelpazesi, çağa uygun üstün teknolojisi, uygun fiyat ve bilinen kalitesi ile zamanında teslim prensibi ile değerli müşterilerine hizmet vermektedir.


Farklı sektörlerde ihtiyaca göre parça üreten kuruluşumuz, üstün hizmet ve ürün anlayışı ile ISO 9000 kalite belgesi için zemin oluşturmuştur.
Sınırsız müşteri memnuniyeti ve üstün kalite anlayışını kendisine temel prensip edinen ÖZPAR, sektördeki geçmişinden aldığı gücü siz değerli müşterileri ile paylaşarak hizmet etmektedir.





Ürün ve Hizmetler

Bünyesinde bulunan lastik ünitesi sayesinde NİTRİL, NEOPREN, EPDM, SİLİKON, VİTRON, SENTETİK, ve tabi KAUÇUK`lardan, istenilen teknik şartlarda müşteri isteklerine uygun üretim yapmaktadır.Kauçuk bskı preslerimizin yüksek tonajı ve faydalı plaka ebatlarının büyük oluşu nedeni ile kısa sürede büyük miktarlarda üretim yapılabilmesini sağlamaktadır.Tesisin ihtiyacı olan Kauçuk karışımlarını hassas ölçüm aletleri ile yüksek kapasiteli makinalarda hazırlamaktadır. ÖZPAR kalitesi, araştırmacı ve yenilikçi kadrosu ile her sektöre hizmet verebilecek kapasiteye sahiptir Kauçuk vibrasyon takozları, sanayi kauçukları, lastik ve contalar

#kaucuk #conta #civatalı takoz #teknik contalar #silikon conta


Benzer Firmalar