ZE-PAX DİL HİZMETLERİ


Merkez mah. marmara cad. marmara iş hanı no:12/39 kat:1 Avcılar/İst.

Telefon1: 02125932775

Telefon2:

Fax: 02125916346

Web: www.zepaxceviri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ze-pax Dil Hizmetleri 2002 yılında kurulmuş olup hali hazırda profesyonel olarak yazılı ve sözlü çeviri hizmetleri sunmaktadır.

Her sektörden müşterilerine yazılı ve sözlü çeviri hizmeti sunan Ze-pax Dil Hizmetleri 2008 yılında 20 milyon kelime çeviri hizmeti sunarak bu alanda önemli sayılabilecek bir başarıya imza atmıştır.

Başta otomotiv sektörü olmak üzere telekomünikasyon, ilaç/tıbbi, elektronik konularında faaliyet gösteren firmamız her dilde ve her konuda kaliteli çeviri hizmeti sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

tercüme, çeviri, tercüme büroları, çeviri büroları, yeminli tercüme, yeminli çeviri, çeviri bürosu, tercüme bürosu, teknik çeviri, tıbbi çeviri, hukuki çeviri, sözlü tercüme, noter tasdiklşi tercüme, avcılar tercüme bürosu, tercüme bürosu avcılar, yeminli tercüme bürosu, tercüme firması, tecüme hizmetleri, tercüme hizmetleri, çeviri şirketleri, çeviri şirketi, tercüme firmaları

#tercüme, çeviri #çeviri bürosu, tercüme bürosu #tercüme bürosu avcılar #çeviri şirketleri, çeviri şirketi #yeminli tercüme, yeminli çeviri


Benzer Firmalar