Anasayfa » Muhtelif hizmetler » KÜTAHYA Muhtelif hizmetler » Kütahya Nurpak Temizlik Gıda Turizm San.Tic.Ltd.Şti

Kütahya Nurpak Temizlik Gıda Turizm San.Tic.Ltd.Şti


MEYDAN MAHALLESİ MUSALLA CADDESİ NO:59

Telefon1: 0274 224 92 74

Telefon2: 0274 91 74

Fax: 0274 224 92 74

Web: www.nurpaktemizlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimizin kuruluşu 1993 yılı olmakla birlikte 1996 yılında kütahya ilinde halı yıkama ve genel temizlik hizmeti için açılan üçüncü firmadır .Hala hazırda ayakta kalan tek firmadır.Firmamız 2007 yılı sonu ismini nurpak temizlik hizmetleri olarak degiştirdi. Vermiş oldugu temizlik hizmetindeki hızlı müşteri artışı nedeniyle daha iyi hizmet ve müşteri memnuniyeti prensibi ile 2009 yılı nisan ayından itibaren şirketleşme yoluna giderek, hizmet kalitesini ve çevre illerden gelen talep dogrultusunda kullanmış oldugu,ekipmanlar ve personeliyle temizlikte lider konumda olarak yolumuza devam etmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


APARTMAN VE SİTE GENEL TEMİZLİK HİZMETLERİ
Şirketimiz kütahya ve ilçelerinde özel veya kamu binalarının apartman ve sitelerin günlük çöp toplama ,merdiven silme,çevre temizlik hizmetlerini yapmaktadır. Günlük çöplerin toplanması,haftalık merdiven ve çevre temizliklerinin yapılması tüm temizlik malzemesi ve aparatları şirketimize ait olmak üzere tecrübeli bay ve bayan elemanlarımızla yapılmaktadır. Ayrıca adreste halı ve koltuk yıkama hizmetleri temizligini yapmış oldugumuz müşterilerimize %10 indirmli olarak bu hizmet verilmektedir.
1: Adreste halı yıkama2: Adreste koltuk , çekyat.kanepe, oturma gurubu, sandalye yıkama3: Cam ve duvar silme4: Günlük temizlikler için eleman temini5: Adresten halı alıp adrese halıyı güvenle yıkanmış olarak teslim etme6: İnşaat sonrası temizlik 7: Özel ve kamu bina temizlikleri8: Apartman ve site daire çöplerinin günlük toplanması merdiven ve çevre temizliginin yapılması9: Zemin temizligi10:Villa temizligi11:Daire temizlikleri (Boş veya dolu )12 Okul, yurt, dershane, market, cami, büro, fabrika temizlikleri hizmeti verilmektedir.

#HALI YIKAMA VE KOLTUK YIKAMA #GENEL TEMİZLİK HİZMETLERİNİN TAMAMI #APARTMAN SİTE GENEL TEMİZLİKLERİ #ÖZEL VE KAMU BİNA TEMİZLİKLERİ #ADRESTEN HALI ALIP ADRESE TESLİM ETME


Benzer Firmalar