Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » İZMİR İzolasyon » ERGÜN İZOLASYON HAVALANDIRMA İNŞAAT VE TİCARET

ERGÜN İZOLASYON HAVALANDIRMA İNŞAAT VE TİCARET


4181 SOK.NO : 27/A ALTINDAĞ İZMİR

Telefon1: 0 232 459 45 36

Telefon2: 0 536 3339011

Fax: 0 232 459 45 36 DAHİLİ 5

Web: ergunizolasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2003 yılından bu yana faliyet gösteren ERGÜN İZOLASYON HAVALANDIRMA İNŞAAT VE TİCARET her türlü çatı, baca, krom baca imalat ve izolasyonu ısıtma ve sogutma sistemleri, buhar kazanları izolasyonları, sanayide hammadde ve mamül tankları izolasyonu... konularında faaliyet göstermektedir.

Deneyimli, ve kalifiye ekiplerimizle kaliteli güvenli ve gününde iş teslimi, geniş makina parkı, 24 saat hizmet, saç kaplama izolasyonları, su yalıtımı ve ses yalıtımı konularında kendni kanıtlamıştır.

Firmamız Ege Bölgesi ve Tüm Türkiyede izolasyon konusunda öncü firmalar arasında gösterilmektedir.

Firmamız Türkiyede sahasında önemli yere sahip, titiz çalışlalarıyla tanınan büyük kuruluşlarımızın izolasyon konusundaki sorunlarını çözerek güvenlerini kazanmıştır. (Bu kuruluşlar detaylı bir biçimde referanlarımız kısmında yer almaktadır) ERGÜN İZOLASYON sizleride referanslarımız bölümünde görmekten mutluluk duyacaktır.


Ürün ve Hizmetler


sı yalıtım izolasyonu
su izolasyonu
FİRMAMIZIN FALİYET ALANLARI * HER TÜRLÜ İZOLASYON * HAVALANDIRMA VE ISITMA SOĞUTMA * KAZAN İZOLASYONLARI * HER TÜRLÜ BACA SİSTEMLERİ * SERAMİK GRANİT KARO VE FAYANS * BAKIM VE ONARIM İŞLERİ * TADİLAT VE TAMİRAT

# # # # #


Benzer Firmalar