BETA OYUN MAKİNALARI


kazım karabekir mh.evren cad.no:9 ümraniye istanbul

Telefon1: 01266300215

Telefon2:

Fax: 02166302281

Web: www.betaoyun.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:





İşletmemiz 1994 hizmete girmiş olup Müzik Kutuları, Jetonlu Oyuncak Grupları, Simülasyonlu Oyuncak Gurupları imalat satış ve kiralama işlerini yapmaktadır.

Geniş servis imkanı ile tüm Türkiye`yi kapsayan servis anlayışına sahiptir.

Günümüzün vazgeçilmez eğlence kaynağı olan Müzik Kutuları, Jetonlu Oyuncak Grupları, Simülasyonlu Oyuncak Gurupları yüksek kar ve kazanç geliri, ilgi çekiciliği ve eğlencesi ile mekanınızı renklendirecek, çocukların, gençlerin ve ailelerinin ilgisini mekanınıza yönlendirecektir.

Müzik kutusu teknolojisi`nin tasarımı işletim sistemi kalitesi ile tartışmasız son noktası olan BETA MUSIC BOX ları göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkürü bir borç bilir.
Yüksek malzeme kalitesi emsalsiz ses gücü GERÇEK GARANTİ tartışılmaz süper tasarım.
Cafeler, Okul Kantinleri, Halı Sahalar, Üniversite Kantinleri, Yurt Kantinleri , Oteller, Tatil Köyleri , Tüm Turistik Tesisler v.s... Makinelerimizin taklit edildiği bir ortamda kalitemiz tescillenmiş sayılmaz mı ? Kalite anlatılmaz yaşanır. Gelin bu kaliteyi birlikte yaşayalım ! Kaliteye düşkün zevk sahibi siz müşterilerimize cihazlarımıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı Teşekkür Ederiz ...



* Ürünlerimiz özel değişik modelleri ile her çeşit zevke hitap etmektedir.
*Ürünlerimiz bulundukları mekana göre ses ve ebat olarak ayarlanabilir.
* Ürünlerimiz kendine has melodisi ile gürültü yapmadan, çalışanları ve müşterileri rahatsız etmeden çalışır.
* Tüm ürünlerimiz çalışırken mükemmel emniyet standartlarına sahiptir.
* Ürünlerimiz çeşitli figür ve modelleri, bulunduğu ortama uyumu ve kullanım rahatlığı ile günlük yaşantımızın vazgeçilmez bir eğlence kaynağıdır.






Ürün ve Hizmetler

müzik kutusu, atari, langırt, airhocke, çocuk binekleri, kiddie rides, kepçe, oyuncak makinaları, oyun makinaları, oteller, kafeler, dinlenme tesisleri, tatil köyler, plajlar, beach clup, resort, hotel, hotels, termal, termal otel, spa, spa otel, cafe, kantin, sosyal tesis, basketbol, bilardo, bilado masası, üniversite, tetris, stacker, carayz number`s,

# # # # #


Benzer Firmalar