ÖZCANMETAL LTD.ŞTİ.


Hadımköy Yolu Çakmaklı mah.Akacaburgaz cd.No:41 Kıraç Esenyurt

Telefon1: 2128580530

Telefon2: 0532 455 59 47

Fax: 2128580532

Web: www.ozcanmetall.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul başta olmak üzere yurdun her yerinde iş yapma kapasitesine sahip bilinçli elemanlarımızla hurdacılık sektöründeki her türlü talebe karşılık vererek çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

ÖZCAN METAL 1992 YILINDA NAYİM ÖZCAN TARAFINDAN KURULMUŞTUR.SEKTÖRÜMÜZ DAHA SONRA POTANSİYELİNİ GENİŞLETEREK 1997 YILINDAÖZCAN METAL LTD ŞTİ OLARAK ÜRETİM BANDINI GENİŞLETMİŞTİR HİZMETİNİ MODERN TESİSLERDE VE SON TEKNOLOJİYİ KULLANARAK DEVAM ETTİRMEKTEDİR.
TESİS BÜNYEMİZİN ÇALIŞMA AMACI GERİ DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ VE HURDAYA ÇIKMIŞ ÜRÜNLERİ TEKRARDAN İŞLEYEREK TÜKETİME SUNMAKTIR.


Ürün ve Hizmetler


HURDA ALIM SATIMI
HER TÜRLÜ HURDA ALIM SATIMI YAPILIR
İstanbul başta olmak üzere yurdun her yerinde iş yapma kapasitesine sahip bilinçli elemanlarımızla hurdacılık sektöründeki her türlü talebe karşılık vererek çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.Hurdacılığın en büyük özelliği, atıklarınızın ekonomiye kazandırılmasıdır. Ve biz bu işi severek ve gönül rahatlığıyla yapıyoruz. Her türlü hurda, Demir, Bakır, Alüminyum, Kurşun, Çinko, Nikel, Krom, Oto Hurdası, İnşaat Hurdası alım ve satımı yapılır. Kalorifer kazanı itina ile kesilir ve inşaatlara kalıp ve teleskop direk satılmaktadır.

# # # # #


Benzer Firmalar