Anasayfa » Oto bakım onarım » Otomotiv ve Yan Sanayi » ANKARA Oto bakım onarım » Erva Otomotiv - Reklam İnş. San. Tic. Ltd. Şti.

Erva Otomotiv - Reklam İnş. San. Tic. Ltd. Şti.


24. cd. 140 /A İVEDİK OSB ANKARA

Telefon1: 0312 394 74 58

Telefon2: 0312 394 74 59

Fax: 0312 394 74 59

Web: www.ervaotomotiv.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ALMANYA, FRANSA

Erva Otomotiv çalışanları olarak sizlere en kaliteli, temiz ve iyi hizmeti sunmak için Ankara İvedik OSB’ deki 88 Oto Sanayi sitesinde hizmet vermekteyiz. Aracınızın her türlü teknik sorununu gidermek ve aynı sorunları tekrar yaşamamak hayal değil bizimle artık hayalinizdeki sürüş keyfine kavuşabilirsiniz.

VW Automobile Group markası teknik servis hizmetinde bugün VW AG’ nin yüksek satış oranına sahip markalarında servis hizmetini bünyesinde bulundurmaktadır.

Erva Otomotiv dünyayla eş zamanlı olarak Türk otomobil pazarında önemli yer alan Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda markalarının servis-yedek parça hizmetini Doğuş Otomotiv Türkiye’de temsil ettiği VW Binek, VW Ticari, Audi, Seat ve Skoda markaları ile Otomotiv Distribütörleri Derneği toptan pazar bilgilerine göre ithal otomobil pazarında liderdir.

Okay CANTÜRK

Şirket Müdürü

Erva Otomotiv - Reklam Ltd. Şti.


Ürün ve Hizmetler

Erva Otomotiv’ in konusunda uzman, deneyimli, güleryüzlü ve hizmette üstün kalite anlayışıyla çalışan servis personelinin amacı, aracınız ve sizin için en iyisini sunmaktır.

Erva Otomotiv servislerinden yararlanmak için Çağrı merkezimizi arayarak Servis Randevusu alabilirsiniz. Randevunuza geldiğinizdeyse, aracınızla ilgili isteklerinizi atelye ortamında sizinle birlikte tespit etmek için Kontrollü Kabul yapılır.

Aracınızı servise bıraktıktan sonra Erva Otomotiv’ in sunduğu alternatif ulaşım kanallarıyla istediğiniz yere ulaşabilirsiniz. Arzu ederseniz aracınızın işlemleri bitene kadar müşteri bekleme salonlarında Erva Otomotiv tarafından kusursuz bir şekilde ağırlanabilirsiniz.

1 saatten az sürecek işlemleriniz için Ekpress Servis Hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz siz servislerimize kadar yorulmazsınız!!! Yerinden Alım Yerine Teslim Hizmetimiz ile aracınız istediğiniz yerden alınır ve bakımı yapılarak yine istediğiniz yere teslim edilir. Aracınız servisteyken her aşamada yapılan işlemlerle ilgili bilgilendirilir aracınız teslima hazır olduğunda servis danışmanlarımız tarafından aranarak servise davet edilirsiniz.

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için servis randevusu almanız gerektiğini hatırlatır randevularınıza gelirken ruhsatınızı ve servis kitapçığınızı yanınızda getirmeyi unutmamanızı rica ederiz… Aracınızı Evine Getirin

Erva Otomotiv çalışanları olarak sizlere en kaliteli, temiz ve iyi hizmeti sunmak için İvedik OSB’deki 88 Oto Sanayi sitesinde hizmet vermekteyiz. Aracınızın her türlü teknik sorununu gidermek ve aynı sorunları tekrar yaşamamak hayal değil bizimle artık hayalinizdeki sürüş keyfine kavuşabilirsiniz.

Tüm çalışanlarımız alanlarında en az 20 yıllık tecrübeye sahiptir ve Sektörünün Öncü Firmalarından VW, AUDI, SEAT, SKODA, PORSCHE yetkili servisi olan ERE Otomotiv‘ in çalışma prensipleri ve ahlakını almış olup tecrübeleride böylesine güçlü bir firmada oluşmuştur. Profesyonel teknik kadromuz, Orijinal yedek parça desteğimiz, 20 yılı aşkın tecrübemiz ve uygun fiyat politikamızla aracınızı evine bekliyoruz…

Mekanik Bölümü

Volkswagen, Audi, Seat, Skoda marka aracınızı mevsim şartlarına hazırlamak ve teknik arızalarını gidermek için Erva Otomotiv Özel Servis’e bekliyoruz. Tüm kışlık bakımlarının yanı sıra kaporta-boya, mekanik, elektrik ve tüm periyodik bakımları konusunda uzman kadromuz ile garantili bir şekilde yapılmaktadır…

Kaporta Boya Elektrik ve Hasar Ekspertiz Bölümü

Volkswagen, Audi, Seat, Skoda marka araçlarınızda meydana gelmiş hasarların ön ekspertizini, onarımını Günümüz şartlarına göre en ileri teknolojideki olanaklarla gidermek için Erva Otomotiv Özel Servis’e bekliyoruz. kaporta-boya, elektrik konularında da uzman ve yetkili servis tecrübeli kadromuz ile güvenebileceğiniz bir şekilde yapılmaktadır.

O sizin aracınız olabilir ama bizim hala bebeğimiz…

#vw, volkswagen, audi, seat, skoda, özel servis, vw #audi özel servis, a4, a3, passat, golf, a6, q7, a8 # # #


Benzer Firmalar