Anasayfa » İnşaat makinaları » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat makinaları » İlkersan İnşaat Makine imalat Montaj Elektrik Elektronik Nakliyat San.Tic.Ltd.Şti

İlkersan İnşaat Makine imalat Montaj Elektrik Elektronik Nakliyat San.Tic.Ltd.Şti


Ostim O.S.B 5.sokak no:5

Telefon1: +90 312 3953015

Telefon2:

Fax: +90 312 3953045

Web: www.ilkersanmakine.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Teknik bilgisi , asfalt uygulamaları ve asfalt şantiyesi işletme tecrübeleri çok önceki yıllara dayanan kadromuz 2007 yılında asfalt plentleri ve ekipmanları imal ederek üretim faaliyetlerine başlamıştır. İLKERSAN İNŞAAT MAKİNA, yurtiçi-yurtdışı talep artışlarındaki hızlı büyümeden dolayı dünya standartlarına uygun şekilde dizayn edilmiş en üstün teknolojilerin kullanıldığı asfalt plent tesisleri ve toz tutucular–filtreler üretimine başlayarak İLAS markasını vermiştir.

Şirketimiz, üstün teknolojisi ve kaliteden ödün vermeden dünya standartlarında ve en az işletme maliyetleriyle siz sayın müşterilerimize hizmet vermeyi vatan görevi kabul etmiş bulunmaktayız.. Bu hızla büyüyen iş kapasitesi ve Pazar payı ile bugün sektöründe iyi bir konuma gelen İLKERSAN İNŞAAT MAKİNE, bu konumunu daha ileri seviyelere taşımak için var gücü ile çalışmaktadır.

“Kalite, dinamizm, güvenirlik ve üstün performansta üretim” temel değerleri üzerine başarısını inşa eden İLKERSAN İNŞAAT MAKİNE, bu başarısını sürdürebilmek ve arttırmak adına yaptığı AR-GE çalışmaları ve yatırımlarla, müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutarak, müşteri beklentileri ve taleplerini mümkün olan en kısa süre ve en ekonomik seviyede karşılamak için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etmektedir. Üretime olduğu kadar, üretim sonrası faaliyetlere de önem veren İLKERSAN İNŞAAT MAKİNE dünyadaki gelişmeleri izleyerek siz değerli müşterilerimiz adına teknolojiyi takip etmekte ve uygulamaktayız.

ÜRÜN YELPAZESİ

1 – Asfalt Plentleri ve Yardımcı Ekipmanları
* Batch Tipi Sabit ve Mobil Plentler
* Drum-Mix Tipi Sabit ve Mobil Plentler
* Kızgın Yağ Jeneratörleri
* Bitüm ve Yakıt Tankları
* Asfalt Geri Dönüşüm Sistemleri (re-cycling)

2 – Toz Tutucular
* Jet-Puls Tipi Filtreler
* Siklonlar

İLKERSAN İNŞAAT MAKİNA, mobil ve sabit olmak üzere 30-300 t/h kapasiteye sahip dünya standartlarına asfalt üretebilen modern plentler geliştirmiştir. Müşteri İsteklerine göre çok değişik alternatif tasarımlara sahiptir. Asfalt plentleri ses, toz, ısı, gürültü açısından güvenli, çevre ve kullanıcı dostudur. Ünite ölçüleri karayolları gabarilerine uygun olarak tasarlanmıştır. Kolay hızlı montaj-demontaj için modüler bir yapı geliştirilmiştir.

Üniteler maksimum verimi alabilecek şekilde düşünülmüş birim asfalt maliyeti minimize edilmiştir.

Değişik asfalt üretimine (mastik asfalt, renkli asfalt, sökülmüş (re-cycling) malzeme kullanımı vb.) imkan sağlar. Tamamen bilgisayar kontrollü olup manüel, yarı otomatik ve tam otomatik çalıştırılabilir.

Asfalt geri dönüşüm sistemlerinde firmamızın teknik alt yapısı ve uygulamaları ülkemizin ekonomisine katkı sağlamakta ve bunu vatan görevi bilmekteyiz.

Ürünlerimizin en önemli özelliği maliyet ve işletme giderleri açısından daha ekonomik olmasıdır.Yakıt tüketimi kurutucu dizaynımızla (dünyada tek kurutucu dizaynı) minimum seviyelerdedir.

Düşük enerji ihtiyacı, yakıt sarfiyatı optimize edilmiş olması, uzun ömürlü sistem ve donanımlar, m


Ürün ve Hizmetler


asfalt plenti
plentlerimiz dünya standartlarında ve işletim maliyetleri son derece düşüktür.
Asfalt Plenti, Asfalt Plent, Mobil Asfalt Plenti, Toz Tutma Tesisi, Filitre, Geri Dönüşüm Sistemi, Renkli Asfalt, Mastik Asfalt, Stone Mastik Asfalt, Modifiye Asfalt,

#asfalt plenti #asfalt plent #mobil plent #filitre #geri dönüşüm


Benzer Firmalar