erol çorap


Tekstilkent Galeria A-10 No:25 Esenler-İSTANBUL

Telefon1: 02124385050

Telefon2:

Fax: 02124385050

Web: www.erolcorapilekazan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EMS (Erol Marketing Sistem) sizlere minimum maliyet ve sıfır risk ile kendi işinizi kurma şansı veriyor. Sistemimiz kazan-kazandır ilkesini temel alan ve oldukça kazançlı bir sistemdir.EMS ile çalışma saatlerinizi kendiniz belirleyecek ve ekonomik özgürlüğün tadını çıkaracaksınız..
Erol Marketing organizasyonda 5 koldan kazanç sağlarsınız. Şimdi kazanç sisteminizi maddeler halinde inceleyelim.

Kazanç sistemi
1. Üyelik primi
2. Perakende satış karı
3. Genel ekip cirosundan size gelecek aylık prim
4. Liderlik Primi
5. Kampanyalar - Bonuslar - Ekstra primler

Öncelikle şunu belirtelim ki bu 5 kazanç kolu ayrı ayrı kazanç kolları değil, bir bütündür. Aynı anda 5 kolun tamamından kazanç sağlayabilirsiniz. Yada sadece satış yaparak veya sadece organizasyon ile ekip oluşturarak kazanabilirsiniz.
1. Üyelik Primi
Üyelik priminde, yaptığınız her üyeden şirket size 3 TL veriyor. Üyelerinizin de yaptığı her üyeden size yine 3 TL geliyor. Üçüncü kademede de aynı şekilde yani üyelerinizin üyelerinin de yaptığı her üyeden şirket size yine 3 TL veriyor ve bu şekilde 10. kademeye kadar devam ediyor geliriniz.

Basit bir örnekle açıklayacak olursak. Diyelim ki sistemimize girdiniz ve bir aylık bir çalışma yaptınız. Ay sonunda toplam 3 tane üye buldunuz ve sizin sisteme kattığınız herkes de sadece 3` er üye buldu..bu durumda yalnızca üyelik priminizden kazanacağınız primi hesaplayalım :

1. ay: siz 3 üye yaptınız ve 3*3=9 TL kazandınız
2. ay : 3 üyenizde 3er üye yaptı ve toplamda 3*3= 9 üyeniz oldu.
Kazancınız ise 3*9= 27 TL
3. ay : 9 üye de 3`er tane üye yaptı.Toplamda 9*3=27 üyeniz oldu.
Kazancınız ise 27*3 =81 TL
4.ay , 5.ay , 6. Ayda aynı şekilde geliriniz katlanarak devam edecek ve 10.ayın sonunda o ayki kazancınız tam 177.147 TL

10 ay boyunca kazandığımız toplam prim ise 250 milyarın üzerinde… Ve bu sadece üyelik priminden elde ettiğiniz gelir.. Bu gelire kavuştuğunuzda altınızda binlerce üyeden oluşmuş bir ekibiniz olacak.

Ve bu ekipten kim ne zaman bir ürün satışı yapsa veya kendi ihtiyacı için alışveriş yapsa bu sizin ekip cironuzu oluşturacak ve buradaki ciro size her ay sürekli bir gelir kaynağı olacak..





2. Perakende Satış Karı

Erol Çorap Pazarlamada sadece üye yaparak değil, ürünlerimizin satışını gerçekleştirerek de %30 ile %50 arasında bir satış kârı sağlayabilirsiniz.Bunun yanında standart üyelik paketi satıp o kişiyi de sisteme katmanız sizin kazancınızı katlayacaktır.Çünkü üyelerinizin de yaptığı her satıştan veya sisteme kattığı her üyeden size prim gelecektir.
Size gönderdiğimiz pazarlama paketimizde yer alan bazı numune ürünler ve ürün kataloğumuz ile ürünleri üye yapacağınız kişilere tanıtabilirken, kendiniz kullanıp kalitesini de görebilirsiniz.Satışını yaptığımız ürünlerden bir kısmının numunesine yer verdiğimiz pazarlama paketimiz ile üründe kullanılan malzemeyi görecek, renk ve desen seçimini ise sitemizden yada kataloğumuzdan yapabileceksiniz.
Bu kazanç kolumuzun ana mantığı birebir s


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar