Karmod


E-5 Karayaolu Üzeri Aydıntepe Mah.G.13 Sokak 12 Tuzla - İstanbul TURKEY

Telefon1: 90 216 392 20 45

Telefon2: +90 533 659 73 81

Fax: +90 216 392 80

Web: www.karmod.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:70 (Yönetici:5 | Memur:20 | İşçi:70
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Karmod`un 53 ülkede adı var. Profesyonel iş disiplini ve yüksek kalite anlayışı ile çalışan Karmod, günümüzde 53 ülkeye yaptığı ihracaatla öncü olmanın haklı gururunu yaşıyor. Karmod kalitesini tercih eden tüm dünyadaki müşterilerine teşekkürü bir borç bilir.

KARMOD, gücünü geçmişten alan birikimi, uzman kadrosu ve müşteri memnuniyetini önceleyen kalite anlayışıyla modern ve estetik yapılar üretmektedir.

13.000 m2 alana kurulu modern fabrikasında; otomatik üretim sistemine dayalı modern tekniklerle üretim yapan KARMOD, dünya genelinde kurduğu satış ağıyla sektöründe öncü olmayı hedeflemiştir.

KARMOD, kaliteli, dayanıklı, estetik en önemlisi ise ekonomik hazır konut olarak da adlandırılan prefabrik yapıları her türlü ihtiyacı karşılayabilecek nitelikte inşa etmektedir.

Konteynerde ise, standart konteynerin yanında demonte konteyner üretimiyle de özellikle ihracata dönük iyi bir atılım gerçekleştirmiştir.

KARMOD Kabin üretiminde de sektörde lider konumdadır. Kabin üretimi arasında güvenlik kabinleri, WC-duş kabinleri, çok amaçlı geniş kabinler (büfeden taksi durağına, muhtarlıktan sağlık kabinine kadar)’in yanı sıra KARMOD’un yeni ürünü olan Metropol kabinleri sayabiliriz.

KARMOD üretimde yüksek kalite anlayışını ön planda tutarak, kalite kontrol sistemiyle üretilen yapılarıyla yurt içi satışlarının yanında 53 ülkeye yaptığı ihracatıyla da ülkemizi sektörde yurt dışında en iyi temsil eden bir firma konumundadır.

Satıştan projeye, imalattan sevkiyata, montajdan proje teslimine kadar en iyi hizmeti sunarak müşterilerimizi memnun etme gayretimiz daima bizi farklı kılan ilkemiz olacaktır.

KARMOD tüm faaliyetlerinde uluslararası standartlarda kurumsal yönetim, toplumsal sorumluluk anlayışı ve çevreyi koruma prensiplerinin ve etik değerlerin ısrarlı bir uygulayıcısıdır.


Ürün ve Hizmetler

Prefabrik Karmod modüler Panel Sistem Binaları, modern tasarımı ve taşınabilirlik özelliği ile her türlü 4 mevsim iklim koşullarına ve çok amaçlı kullanıma uygun olarak Türkiye’nin bütün şehirlerinde üretilmektedir. * Devamını oku Konteyner Karmod Yaşam Konteynerleri portatif ( seyyar ) Çelik yapısıyla esnek tasarımı ile fabrika veya sahada monte edilebilir özellikte olup üstün Karmod teknolojisiyle anahtar teslimi olarak üretilmektedir. Geniş kullanım alanı ihtiyaçlarında tek katlı, çift katlı konteyner ve birleşimli konteyner gibi bina çözümleri de sunulmaktadır. * Devamını oku Kabin Karmod, modüler kabin sistemlerinin dünyadaki ilk üreticilerindendir. Karmod kabin markasının sektörde oluşturduğu güven ve popülerliği nedeniyle kabin denildiğinde Karmod ilk akla gelen markadır.

#Prefabrik #Konteyner #Kabin # #


Benzer Firmalar