Anasayfa » Halı kilim » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Halı kilim » Kağıthane ALTUN HALI YIKAMA 321 78 75

Kağıthane ALTUN HALI YIKAMA 321 78 75


Talatpaşa Cad. No 55 / 1 Gültepe

Telefon1: 0212 325 63 21

Telefon2:

Fax: 0212 294 64 34

Web: www.haliyikamacimiz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Halı yıkama firmamız bu sektörde faaliyet gösteren ilk firmalardan biridir. Firmamız Yılların vermiş olduğu deneyim ve teknolojiyi birleştirerek 21. asrın halı yıkamacısı ünvanını elde etmiştir. ALTUN HALI YIKAMA FABRİKASI 2002 YILINDA ANADOLU YAKASINDA KURULMUŞTUR. HİZMET ALANINI GENİŞLETEN FİRMAMIZ 2004 YILINDAN İTİBAREN AVRUPA YAKASI ŞUBESİNİ HİZMETE AÇMIŞTIR. SERVİS BÖLGELERİMİZ KAĞITHANE - BEŞİKTAŞ - SARIYER - TARABYA - ETİLER - AKATLAR - ULUS - LEVENT - MECİDİYEKÖY - GÜLBAĞ - GAYRETTEPE - ÇAĞLAYAN - HÜRRİYET MAHALLESİ - GÜRSEL MAHALLESİ - HALİDE EDİP - KAPTANPAŞA - GÜLTEPE - ÇELİKTEPE - SANAYİ - EMNİYET EVLERİ ŞİRİNTEPE- SEYRANTEPE - ARMUTLU - PTT EVLERİ - BAHÇEKÖY - DİKİLİTAŞ - LEVAZIM - NURTEPE - HAMİDİYE MAHALLESİ - ALİBEYKÖY - AYAZAĞA - YEŞİLPINAR OLARAK BELİRLENMİŞTİR. FİRMAMIZDA YIKANAN HALILARINIZ YIKAMA GARANTİLİ OLUP SOLMA BOZULMA SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.FİRMAMIZ HER TÜRLÜ LEKE ÇIKARMA GARANTİSİYLE SEKTÖRDE ÇOK İDDALIDIR. HALI YIKAMA ALANINDA UZMAN KADROMUZLA TÜM HALILARINIZ (DOKUMA, YÜN, MAKİNA) GARANTİLİ TEMİZLENİR. 21. ASRIN TEKNOLOJİSİYLE SON MODEL MAKİNALAR KULLANILMAKTADIR.


Ürün ve Hizmetler


Halı Servisi
Servis otomuz vermiş olduğunuz adrese söz konusu temizlenecek halılarınızı almak için yola çıkar. Halılarınız alındıktan ve servis otomuza konulduktan sonra halıya ait bilgiler halıya zarar vermeyen etiketleme yöntemimizle etiketlenir ve halı yıkama fabrikamıza doğru yola çıkar.



Halı Yıkama İşlemi
Halı Servis otosundan inen halılar otomatik halı yıkama havuzumuzda özel halıyı besleyici ve tamamiyle temizleyen ve formülü bize ait halı şampuanı ile 15 dakika yıkanır. Şampuanla yıkanan halı şampuan halıdan çıkıncaya kadar durulanır.



Halı Sıkma İşlemi
Halı durulama işlemi biten halımız özel santrifüj tüneline konarak 8 dakika gibi kısa sürede suyundan arındırlır.



Halı Kurutma İşlemi
Halılarımız, özel olarak halıya zarar vermeden kurutma sağlamak amacıyla tasarladığımız nem alıcı klimalarımızın bulunduğu kabine getirilir. Bu kabinde yaklaşık 2 saat süre ile halılar nemden arındırılarak kurutulur. Halılarımıza kesinlikle sıcak hava veya sıcak hava üfleçleri tutulmaz.



Overlok Çekme İşlemi
Şayet arzu edildiyse, halılar özel overlok masasına yatırılarak önceki halı overlok ipliklerine uygun ipler seçilerek tek vaya çift ip overlok çekme işlemi uygulanır.



#halı yıkama #halı yıkama firmaları #halı yıkamacılar #avrupa yakası halı yıkamacılar #yerinde halı halıfleks yıkama


Benzer Firmalar