Anasayfa » Otomotiv » Otomotiv ve Yan Sanayi » BURSA Otomotiv » AUTOMS EMNİYET KEMERLERİ

AUTOMS EMNİYET KEMERLERİ


BURSA

Telefon1: 224 2524995

Telefon2:

Fax: 224 2524995

Web: wwww.automsemniyetkemerleri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

`Automs` 2006 yılında konularında son derece uzman kadrosuyla faaliyete geçmiş olup, otomobil sektöründe üretim yapan ve bu alanda faaliyet gösteren işletmelere kalite standartları dahilinde hizmet vermekle birlikte üretim yapmaktadır. Son yıllarda bütün dünyada olduğu gibi Türkiye` de de güvenlik gereksinimlerinin önemi artmakta ve günden güne insanlar daha da bilinçlenmektedir bununla birlikte güvenlikte yüksek kalite ve standartlar ön plana çıkmaktadir. Bizler bu gereksinimleri en iyi şekilde karşıladığımıza ve de karşılayacağımıza inaniyoruz. Öncelikli amacımız insan hayatı ve güvenliğidir. Çalışan personelimizin her biri konularında son derece uzman kişiler olmakla birlikte daha önce bu sektörde uzun yıllar çalışarak deneyimlerini şirketimizle paylaşmaktadırlar. Her daim bitmek tükenmek bilmeyen araştırma, geliştirme, standartları yükseltme çalışmalarımız devam edecek ve sizleri hiçbir zaman yarı yolda bırakmayacaktır.


Ürün ve Hizmetler

auto ms, automs, emniyetkemeri, emniyet kemeri, seat belt, seatbelt , 2 nokta servis emniyet kemerleri, imalatı, ithalatı, ihracatı, e belgeli emniyet kemerleri , üretimi, yapan firmayız.

#e belgeli emniyet kemerleri ,üretimi, yapan firmay #automs,emniyetkemeri #seat belt,seatbelt #emniyet kemeri, 2 nokta servis emniyet kemerleri #bünyamin,izmirli


Benzer Firmalar