FCM Ups


cemil meriç mah.atatürk cad.songül sk no:3

Telefon1: 2166112172

Telefon2:

Fax: 2166115348

Web: www.fcmups.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:75 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

FCM ELEKTRİK ELEKTRONİK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

FCM Enerji; ileri teknoloji ürünü kesintisiz güç kaynaklarını ana faaliyet konusu olarak benimsemiştir. Siz değerli müşterilemizden gelen talepler doğrultusunda ürün yelpazesine güç elektroniği kapsamına giren statik ve servo regülatörler, invertörler, frekans konvertörleri, redresör ünitelerini dahil ederek müşteri memnuniyeti en üst seviyelere çıkarmayı hedeflemiştir.

Her geçen gün artan iş hacmi, profesyonel müşteri odaklı yönetim biçimi; genç, dinamik, hırslı kadrosu ile FCM Enerji, güç elektroniği sektöründe emin adımlarla yoluna devam etmektedir.

Günümüz dünyasında hızla ilerleyen teknolojik gelişmeler ve değişimler beraberinde enerji sorunlarınada yol açmaktadır. Elektrikle çalışan cihazların arıza sebeplerinin yaklaşık %85`i, enerji problemlerinden kaynaklanmaktadır. Bu noktada kesintisiz ve temiz enerji ihtiyacı bir lüks olmaktan çıkıp gereklilik arz etmektedir.

FCM Enerji, ülkemizde çok yoğun olarak hissedilen enerji sorunlarını yakın takibe almış piyasa ve ülkemiz şartlarını göz önünde bulundurarak kaliteli ve ekonomik ürünler sunmayı amaç edinmiştir.

Ürünlerimiz ulusal ve uluslararası kalite belgelerine sahip (TSEK, CE, ISO 9001) üretilmekde, Türkiye`de ve dünyada onbinlerce referansa sahip bulunmaktadır.

Cihazlarımız paralelleme özelliği ile 4800 KVA kapasiteye ulaşabilmekde PWM, IGBT teknolojisi ve CPU kontrolü ile gerçek güvenlik sağlamakta, gelişmiş haberleşme seçenkeleri ile sisteminizi bilgisayarınızdan kontrol etmek, bilgi alışverişi yapabilmek mümkün olabilmektedir.

FCM Enerji; Türkiye`nin kesintisiz güç kaynağını sizlerle paylaşmaktan, ülkemiz ekonomisine ve siz değerli müşterileimizin taleplerine katkıda bulunmakdan dolayı gurur duymaktadır.

Hep birlikde daha aydınlık günlere ulaşmak dileğiyle.




Ürün ve Hizmetler


3kva kesintisiz güç kaynağı, 3kva ups
FCM`nin Plus serisi online ups sistemleri ile enerjisiz kalmayacaksınız. Bir UPS`den beklediğiniz herşey onda var. Kesintisiz güç kaynağı 6 ve 10kva Seçenekleri - Gerçek On-Line tasarım - Mikroişlemci kontrollü tam güvenilirlik - Giriş güç faktörü düzeltme (PFC) ile enerji verimliliği - Uzun yedekleme süresi - Şebeke yokken çalıştırılabilme özelliği (cold start - Bakım Bypassı (6 ve 10 kVA için) - Standart RS232 arabirimi ve akıllı izleme yazılımı - Açılışta otomatik test özelliğ - Aşırı
1KVA UPS, 1KVA KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI
FCM`nin Plus serisi online ups sistemleri ile enerjisiz kalmayacaksınız. Bir UPS`den beklediğiniz herşey onda var. Kesintisiz güç kaynağı 6 ve 10kva Seçenekleri - Gerçek On-Line tasarım - Mikroişlemci kontrollü tam güvenilirlik - Giriş güç faktörü düzeltme (PFC) ile enerji verimliliği - Uzun yedekleme süresi - Şebeke yokken çalıştırılabilme özelliği (cold start - Bakım Bypassı (6 ve 10 kVA için) - Standart RS232 arabirimi ve akıllı izleme yazılımı - Açılışta otomatik test özelliğ - Aşırı
6KVA Ups, 6kva kesintisiz güç kaynağı,Online ups
6KVA kesintisiz güç kaynağı bir çok 6 kva ups de bulunmayan özellikleri barındırmaktadır. FCM`nin Plus serisi online ups sistemleri ile enerjisiz kalmayacaksınız. Bir UPS`den beklediğiniz herşey onda var. Kesintisiz güç kaynağı 6 ve 10kva Seçenekleri - Gerçek On-Line tasarım - Mikroişlemci kontrollü tam güvenilirlik - Giriş güç faktörü düzeltme (PFC) ile enerji verimliliği - Uzun yedekleme süresi - Şebeke yokken çalıştırılabilme özelliği (cold start - Bakım Bypassı (6 ve 10 kVA için) - St
30KVA TRİFAZE REGÜLATÖR, 30kva trifaze voltaj regülatörü
FCM Servo Voltaj Regülatörü; 1 kVA monofaze - 30 kVA monofaze ve 3 kVA trifaze - 300 kVA trifaze güç aralığında ve 150 VAC - 250 VAC giriş gerilim aralığında standard imalat olarak ve 1000 kVA güce kadar ve 90 VAC ile 280 VAC giriş voltaj değerlerine uygun olarak da özel imalat üretilmekte, 2 yıl ve 3 yıl Garanti seçenekleri sunulmaktadır. Servo Voltaj Regülatörleri elektriksel voltaj değişimlerini otomatik olarak sabit voltaj olarak düzenler. Elekromekanik veya pasif ve aktif kompanentler kulla
Kuru Akü
Bakımsız kuru aküler Akü - Kuru Tip Akü Akü Kesintisiz Güç Kaynakları`nın temel bileşenlerinden biridir. Kuru tip bakımsız akü ler, telekomünikasyon, alarm ve güvenlik sistemleri, rüzgar enerji sistemleri, güneş enerji sistemleri, savunma sanayi, redresör vs. uygulamalarda da kullanılır. Yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı arttıkça akülere duyulan gereksinim de artacaktır. Akü genel olarak, enerji kesilmesi durumunda devreye girerek, bu kesilmenin kullanıcıya hiss
UPS, Kesintisiz güç kaynağı 2kva ups
2kva kesintisiz güç kaynağı 3kva ups 1kva güç kaynağı tüm güçlerde online ups çözümleri sunuyoruz., FCM`nin Plus serisi online ups sistemleri ile enerjisiz kalmayacaksınız. Bir UPS`den beklediğiniz herşey onda var. Kesintisiz güç kaynağı 6 ve 10kva Seçenekleri - Gerçek On-Line tasarım - Mikroişlemci kontrollü tam güvenilirlik - Giriş güç faktörü düzeltme (PFC) ile enerji verimliliği - Uzun yedekleme süresi - Şebeke yokken çalıştırılabilme özelliği (cold start - Bakım Bypassı (6 ve
Ups Akü, Ups Aküsü
Ups ve Akü kullanımı Akü Kesintisiz Güç Kaynakları`nın temel bileşenlerinden biridir. Kuru tip bakımsız akü ler, telekomünikasyon, alarm ve güvenlik sistemleri, rüzgar enerji sistemleri, güneş enerji sistemleri, savunma sanayi, redresör vs. uygulamalarda da kullanılır. Yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı arttıkça akülere duyulan gereksinim de artacaktır. Akü genel olarak, enerji kesilmesi durumunda devreye girerek, bu kesilmenin kullanıcıya hissettirilmemesi ve kesintinin uz
FCM FPLUS Model Kesintisiz Güç Kaynağı ( UPS ); güç Elektroniğinin en son teknolojisi olan IPM ve IGBT teknolojisi ile üretilmiş, sinüs dalga çıkışı veren, 1 faz giriş 1 faz çıkışlı OnLine UPSlerdir.
Mikroişlemci kontrollü yapısı ve akıllı sürücü teknolojisi ile yüksek güvenilirlik sağlayan, Double Conversion - Çift Çevrim yapıda olan FCM Kesintisiz Güç Kaynakları; Aşırı yük ve Kesintisiz Güç Kaynağı arızası durumunda kesintisiz statik By Pass özelliği, Kesintisiz Güç Kaynağı`nı şebekeden ve yükten izole eden Bakım ByPass şalteri, Galvanik izolasyon trafosu ve gelişmiş haberleşme seçenekleri ile donatılmış 2 ve 3 Yıl garanti seçenekleri ile satışa sunulan yüksek teknoloji ürünü bir Kesintisiz Güç Kaynağı`dır.

FCM FPLUS-11 Model 10kVA Online UPS (15 dakika besleme süresi)


FCM 1-2-3-6 kVA; FPLUS Serisi, PWM ve IGBT teknolojisi ile üretilmiş, sinüs dalga çıkışı veren ve gelişmiş haberleşme seçenekleri ile donatılmış, 1 faz giriş 1 faz çıkış Online kesintisiz güç kaynaklarıdır.

Farklı güç seçenekleriyle üretilen ESİS EGE Serisi, yüksek koruma sağlayan teknolojisi sayesinde tıbbi tahlil cihazları, ameliyathaneler, ultrason cihazları, tomografi ve MR cihazları gibi tıbbi sistemler ile güvenlik sistemleri, otomasyon sistemleri, bilgisayar ağları, iletişim ve haberleşme sistemleri gibi hayati önem taşıyan sistemleri elektrik kesintilerinden ve enerji dalgalanmalarından kaynaklanan sorunlara karşı korur, kesintisiz çalışmalarını sağlar.




Ürün Özellikleri :
Paralel çalışmaya uygun
Mikroişlemci kontrollü yüksek güvenilirlik
Gerçek Online tasarım
Güç faktörü düzeltme ile enerji verimliliği
Geniş giriş gerilimi aralığı
Kapatılabilir aküden çalışma alarmı
Opsiyonel uzun akü süreleri
Otomatik tekrar başlatma ve aküden çalıştırma (cold-start) fonksiyonu
USB (opsiyon), Standart RS232 portu ve Akıllı KGK izleme yazılımı
SNMP Opsiyonu
Açılışta Kendi Kendine Test Özelliği
Geliştirilmiş Koruma Fonksiyonları
Aşırı gerilim ve frekans dalgalanması koruması
Kısa devre koruması
Yük/Akü kapasite göstergesi
Uluslararası ve yerel standartlara uygunluk
2 yıl sistem garantisi
10 yıl yedek parça garantisi
Tüm Türkiye çapında tecrübeli teknik servis


# # # # #


Benzer Firmalar