Anasayfa » Elektrik Genel » Elektrik elektronik » İSTANBUL Elektrik Genel » DEMİR MAKİNA MÜMESSİLLİK

DEMİR MAKİNA MÜMESSİLLİK


içmeler/TUZLA

Telefon1: 0216 494 60 96

Telefon2: 0216 494 60 97

Fax: 0216 494 60 98

Web: www.demirmak.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:3 | Memur:4 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kuruluşundan bu yana geçen zamanda DEMİR MAKİNA her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle metal işleme- kaynak makinaları satış ve teknik servis alanlarında faaliyet göstermektedir. Bugün için kalitesi ve çeşidi ile DEMİR MAKİNA’ nın sunmuş olduğu ürünler iç ve dış pazarlarda aranan bir marka haline gelmiştir.

Ülkemiz sanayisine kaynakla ilgili her konuda en iyi ürünleri sunma çabası içinde olan DEMİR MAKİNA, kaynak makinaları konusunda da kendi markası olan STEEL WELD ismi altında CE standartlarına uyan, gelişmiş IGBT teknolojisi ile donatılmış hafif , taşınabilir, 160 ve 200 Amperlik MMA ve TİG inverter bazlı kaynak makinalarını tüm dünya ülkelerinin kullanımına sunmaktadır. Tüketici memnuniyetini temel hedef alan DEMİR MAKİNA, satış programına ilave ettiği NURİŞ kaynak makinaları ve aksesuarları ile kaynak sektöründe hizmetini güçlendirmiştir.

Ürün yelpazesini endüstriden gelen isteklere göre genişleten DEMİR MAKİNA, 2008 yılı başından itibaren metal kesme, manyetik matkap, kaynak ağzı açma makinalarını üreten EUROBOOR ve kaynak otomasyonu ve kaynak robotlarını üreten CARPANO EQUIMPENT markalarının Türkiye Genel Distribütörü olarak faaliyetini sürdürmektedir.

DEMİR MAKİNA daima yeniliklerin ve gelişmelerin takipçisi olacak, bu konudaki liderliğini sürdürecek, Türk ve Dünya endüstrilerine yeni ürünler takdim edecektir.


Ürün ve Hizmetler

MANYETİK MATKAP, KAYNAK MAKİNASI, KAYNAK AĞZI AÇMA MAKİNASI, İNVERTÖR KAYNAK, OTOMASYON, BOBİNAJ, ARMATÜR, ENDÜVİ, PLC KONTROL, KOMPANZASYON vb.

#MANYETİK MATKAP #KAYNAK MAKİNASI #OTOMASYON #BOBİNAJ #KAYNAK AĞZI AÇMA


Benzer Firmalar