Anasayfa » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Sağlık hizmetleri » Elektro-mag Laboratuvar Aletleri San. ve Tic. A.Ş.

Elektro-mag Laboratuvar Aletleri San. ve Tic. A.Ş.


İ.O.S.B. Demirciler Sitesi B/7 Blok No:153 İkitelli İstanbul

Telefon1: 0212 5495525

Telefon2: 0212 5495526

Fax: 0212 5495209

Web: www.elektro-mag.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1968
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Elektro-mag, 1968 yılında Samim Kaymas tarafından İstanbul′da kurulmuştur.

Ürettiğimiz laboratuvar cihazları, tam donanımlı hastane, poliklinik ve muayenehanelerin (tıbbi) tahlil ve araştırma laboratuvarlarında ve tüm imalat sektörünün AR-GE ve kimya laboratuvarlarında kullanılır. Bu ürünler; Fırın (Laboratuvar Fırını), İnkübatör (Bakteriyolojik Etüv), Soğutmalı İnkübatör, Su Banyosu, Santrifüj (Laboratuvar Santrifüjü), Girdaplı Tüp Karıştırıcı (Vortex Mixer), Saf Su Cihazı (Su Destile Cihazı), Rotator (VDRL-Rotator), Pipet Yıkayıcı, Manyetik Karıştırıcı, Mekanik Karıştıcı, Sallayıcı, Elek Sallayıcı, Yağ Banyosu, Kum Banyosu, Kjedahl, Isıtıcı Tabla (Hot Plate), Kül Fırını ve Balon Isıtıcısı’dır. Bize özgün tasarım, özellik/teknik ayrıntı, kalite ve fiyat anlayışı doğrultusunda, yukarıda sıraladığımız cihazları, sizin isteklerinize göre geliştiriyoruz.

Tıp cihazı olarak üretimimiz; Sterilizatör, Elektrokoter, Kuvöz (Bebek Yaşam Kabini), Bebek Isıtıcısı (Radyan Isıtıcı), Fototerapi Cihazı (Fototerapi Ünitesi) ve Bebek Yatağı’dır. Bu cihazlar, sağlık hizmeti veren (sağlık ocağından, tam donanımlı hastaneye kadar) tüm kurumların demirbaş ihtiyacıdır.

Yurtiçinde geniş bir bayi ağına sahip olan firmamız, ihracat alanında da otuzu aşkın ülkeyle çalışmaktadır.

(TSE, TSEK, EN ISO 9001:2000, CE, EN ISO 13485:2003, CE0535. standart ve kalite belgeli firma.)


Ürün ve Hizmetler

Fırın (Laboratuvar Fırını), İnkübatör (Bakteriyolojik Etüv), Soğutmalı İnkübatör, Su Banyosu, Santrifüj (Laboratuvar Santrifüjü), Girdaplı Tüp Karıştırıcı (Vortex Mixer), Saf Su Cihazı (Su Destile Cihazı), Rotator (VDRL-Rotator), Pipet Yıkayıcı, Manyetik Karıştırıcı, Mekanik Karıştıcı, Sallayıcı, Elek Sallayıcı, Yağ Banyosu, Kum Banyosu, Kjedahl, Isıtıcı Tabla (Hot Plate), Kül Fırını, Balon Isıtıcısı, Sterilizatör, Elektrokoter, Kuvöz (Bebek Yaşam Kabini), Bebek Isıtıcısı (Radyan Isıtıcı), Fototerapi Cihazı (Fototerapi Ünitesi) ve Bebek Yatağı’dır

#laboratuvar, sterilizatör #santrijüj, elektrokoter #kuvöz, fırın #yerli imalat #inkubatör, rotator


Benzer Firmalar