Hürsoy Reklam Gazete ilan Hizmetleri


Perpa Ticaret Merkezi A Blok No:1016 Okmeydanı- İSTANBUL

Telefon1: 4440595

Telefon2:

Fax: 4440595/118

Web: www.hursoyreklamilan.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gazete İlanları Hürriyet ilan ve diğer gazetelerin ajansıyız: Ajansımız Hürriyet, Sabah, Milliyet, Posta, Star, Türkiye, Akşam, Vatan, Cumhuriyet, Yeniasır, Yenişafak ve Zaman gazetesine ilan yayınlayan yetkili ajanstır. Telefon numaramız: 444 0 595`tir. İstanbul, Ankara, Izmir, Antalya direkt arayabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

VEFAT İLANI :
Vefat ilanı, Ölüm ilanı, merhum veya merhume `nin vefaat ından sonra verilen gazete ilanları dır. Bu ilanlar merhumun veya merhumenin sevenlerine, akrabalarına, dostlarına duyuru niteliğinde verilir. Vefat ilanları ve Ölüm ilanları örneklerini sitemizde bulabilirsiniz.
ANMA İLANI :
Anma İlanı, merhumun veya merhumenin ölümünden sonra onu anmak amacı ve yaşadığınız o eski günleri hatırlatan veya hatırlatacak gazete ilanlarıdır.
BAŞSAĞLIĞI İLANI :
Başsağılığı ilanı, Merhum veya Merhume`nin ölümü ardından Merhum veya Merhume`nin manevi acılarından dolayı ailesine ve yakınlarına cenaze sırasında başsağlığı bildiremeyen kişi veya kuruluşlar ın bunu gazete ilanı ile ifade etmesi Başsağlığı ilanlarıdır.
TAZİYE İLANI :
Taziye İlanı Başsağlığı ile aynıdır. Merhum ve Merhume`nin ailesine taziye dileklerini gazete aracılığı ile ifade eden ilanlara Taziye ilanları dır.
TEŞEKKÜR İLANI :
Teşekkür İlanı sosyal duyurusu genelde sağlıkla ilgilidir. Mesela başarılı bir ameliyat geçirmiş bir kişinin hastanede yattığı dönem boyunca ilgisini ve yardımlarını esirgemeden o kişiyi sağlığına kavuşturan doktorlar ve hastane personelleri için verilebilir. Yada hayatımızda bize yardım eden, sıkıntılarımızın gitmesinde faydalı olan kişiler için verilen Teşekkür İlanları dır.
DOĞUM İLANI :
Doğum ilanı, Sağlıklı bir birey dünyaya gelmesi halinde telaşımızdan dolayı bu olayı duyuramadığımız akraba ve dostlarımıza gazete ilanı vererek duyurmamızı sağlayan doğum ilanları dır.

#hürriyet ilan #gazete ilanı #hürriyet seri ilanlar #vefat ilanları #gazeteye ilan


Benzer Firmalar