Kayapalı Emlak Ofisi


Beşevler Mah. Yıldırım Cad. No:183/1 Nilüfer/Bursa

Telefon1: 0 (224) 451 00 64

Telefon2: 0 (224) 451 94 89

Fax: 0 (224) 451 00 64

Web: www.kayapaliemlak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1976
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kayapalı Emlak Ofisi ve Danışmanlığı olarak Bursa, Nilüfer İlçesi Beşevler Mahallesi Yıldırım Caddesi No:183’te 1976’dan bu yana aynı mekanda çalışmaktayız.
Yurt genelinde sanayi imarlı, konut imarlı ve villa imarlı olmak sureti ile bağ, bahçe, tarla ve 1. sınıf tarım arazileri olmak sureti ile çalışmaktayız.
Kayapalı Emlak Ofisi Bursa ticaret sanayi odası üyesidir. Aynı zamanda Emlakçılar Odası 269 nolu üyesiyiz.
30 yılı aşkın aynı mekânda emlak danışmanlığı olarak sayın müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Kayapalı Emlak Ofisi ve Danışmanlığı çağdaş ve en son teknoloji ile donatılmış ofis ortamı, profesyonelliği, 30 yıllık bilgi ve birikime dayanan tecrübesi, sizlerden aldığı saygınlığı ile Kayapalı Emlak Ofisi ve Danışmanlığı güvencesi altında sorunsuz, kesin ve hızlı çözümler üretebilen, her şeyden önce müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir firmadır.
Bütün bu kriterler dikkate alınarak daha fazla kişiye ulaşma ve yardımcı olma felsefesi ile firmamızın internet sitesi inşa edilmiş olup, sitemizde müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre kolayca arama yapabileceği, her kullanıcının rahatça anlayabileceği bir sistem kullanılmış, görüntü ve detaydan çok amaca uygun bir sitemiz mevcuttur. Hizmet alanımız genişledikçe bizi daha iyi tanıyacaksınız.


Ürün ve Hizmetler

emlakinşsaatdanışmanlıkarsatarlaarazisanayi arsasıkayapalıkayapabahceimarlıimarsızkonutkiralıksatılıkemlak ofisiemlak aramasatılık tarlasatılık fabrikasatılık villasatılık dairesatılık ciftlik

#Emlak Danışmanlık #arsa arazi #satılık kiralık #tarla bahçe #


Benzer Firmalar