KONAK CİVATA


Oto Sanayi Sit. Barboros Cad. No:64/3 4.Levent

Telefon1: 0090 212 284 2550

Telefon2:

Fax: 0090 212 284 2172

Web: www.konakcivata.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1984
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Avrupa, Orta ve Uzak Doğu

KONAK CİVATA, 1981 yılında İstanbul`da kurulmuş bir aile şirketidir.
Şirketimiz bağlantı elemanlarının toptan ve perakende satışını yaparak ticaret hayatına başlamıştır. Kuruluşunun ilk yıllarında yurt içindeki üreticilerin bayiliğini yaparak faaliyetlerini sürdürmüştür. İlerleyen yıllarda müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda ve gelişen çağın bir gerekliliği olarak ithalat ve ihracata başlamıştır.

Takip eden yıllarda, aile şirketi olmanın özelliğini kullanarak kararlı bir dayanışma içinde, gelişen teknolojiyi takip eden ve geleceğe yatırım yapan firmamız, imalat çalışmalarına başlamıştır. 2000 yılında 4 makine ile başladığı üretimine İstanbul - Sarıgazi`de kurulan 11.000 m2 kapalı alana sahip modern fabrikamızda devam etmekteyiz.

Yılların vermiş olduğu tecrübe ve bilgi birikimi ile tüm bağlantı elemanları hakkında müşterilerin soru ve sorunlarına en uygun, en hızlı çözümleri bulan firmamız bu konudaki ayrıcalığı ile ön plana çıkmaktadır.

KONAK CİVATA olarak ana hedefimiz, imalatçı kimliğimizle yurt içindeki kaliteli bağlantı elemanı kullanımını arttırarak müşterilerimize destek olup ihracatımızı en kısa sürede üst
seviyelere çıkartmak ve birlikte büyümektir.

Kaliteden ödün vermeyen tavrı ISO 9001:2000 kalite yönetim standardıyla belgelenen firmamız, günün koşullarına uygun satışlarla müşteri memnuniyetini en üst seviyelerde tutarak, bütün sektörlere hizmet vermektedir.

Saygılarımızla

KONAK CİVATA,


Ürün ve Hizmetler

bağlantı elemanları, bağlantı eleman, vida, civata, somun, saplama, gijon, dübel, pul, rondela, ankraj

#civata #vida #somun #pul #rondela


Benzer Firmalar