NB İNŞAAT


bodrum

Telefon1: 02523160256

Telefon2:

Fax: 02523160257

Web: www.nbibodrum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

NB İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LTD. ŞTİ. Projelendirmeden başlayarak anahtar teslimine uzanan bir sürecin her aşamasında, kendi standartlarını aşan bir kalite anlayışını benimsemiştir.



Tüm yaşam alanlarınızın sizler için en kolay kullanımı sunmasını sağlayacağız.
Tüm yapım/onarım, yapı ihtiyaçlarınıza deneyimli kadromuz ile kalıcı çözümler üretiyoruz..

NB İNŞAAT, tadilat, bakım ve onarım konusunda kayda değer bir bilgi birikimine sahiptir.

En üst düzeyde müşteri memnuniyetini hedefleyerek hizmet ulaştırdığımız her yeni kurum bireyin kurumsal birikimimize yepyeni değerler kattığına inanıyoruz.




Ürün ve Hizmetler

Konut içerisinde yıkılmasını istediğiniz duvar, kapatmak istediğiniz balkon olabilir.

Salonunuz ve mutfağınız bitişik ve ikisi de küçük ve kullanışsız.Arada ki duvarı kemer şeklinde yıkarak açık mutfak bir eve sahip olabilirsiniz.Artık mutfağınız ve salonunuz gözünüze küçük görünmeyecek daha aydınlık bir ortama kavuşmuş olacaksınız.

Yatak odanız küçük ve üstelik hiç kullanmadığınız bir balkona sahip aradaki duvarı kaldırıp, balkonu PVC pencere ile kapatarak büyük ve kullanışlı yatak odasına kavuşabilirsiniz.

Tadilat ve tamirat dikkat gerektirir. Konut ve işyeri tadilatların da genellikle pratik ve ucuz yöntemler tercih edilmekte ve bir çok ayrıntı atlanmaktadır.Kalitesiz işçiliğin ve ucuz malzemenin ömrü kısa olduğu için de aslında sizlere daha pahalıya mal olmaktadır.

İşte bu yüzden evinizin veya işyerinizin tadilat-bakımını kendiniz yapmaya başlamadan veya ayrı ayrı ustalarla uğraşmadan önce bize danışın ve önerilerimizi dinleyerek NB İNŞAAT olarak fiyat teklifi vermemize izin verin.

Ne kaybedersiniz ki?

#bodrum #ev tadilat #ev tamirat #ev bakım #havuz


Benzer Firmalar