Anasayfa » Akvaryum, kuş ve diğer hayvanlar » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Akvaryum, kuş ve diğer hayvanlar » KUZEY AKVARYUM ARITMA SİS.İNŞAAT İTH. VE İHR.LTD.ŞTİ

KUZEY AKVARYUM ARITMA SİS.İNŞAAT İTH. VE İHR.LTD.ŞTİ


zühtüpaşa mah.reşitpaşa sok.no:34 kadıköy

Telefon1: 02163364441

Telefon2: 02163454644

Fax: 02123304317

Web: www.denizakvaryum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:3 | Memur:6 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız özellikle büyük boyutlu akvaryumların projelendirilmesi, kurulumu, kurulum sonrası bakımı üzerine uzmanlaşmış ve 1985 yılından beri sektörde hizmet veren sektörün en büyük firmasıdır.
Bünyemizde dört Su Ürünleri Mühendisi, bir Gemi İnşaat ve Deniz Bilimleri Mühendisi, teknik personelimiz ve daha başarılı projeler geliştirmemize yardımcı olan tasarım ve grafik uzmanımız ve bulunmaktadır.
Ayrıca profesyonel akvaryum servis ekibimiz, kurulum sonrası periyodik bakımları yapmaktadır.
Firmamız Türkiye’nin birçok ilinin yanı sıra yurt dışında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Mısır ve Tataristan’da birçok akvaryum kurulumu gerçekleştirmiştir. En son Ankara Keçiören Belediyesi’ne 35 metre boyunda 150 ton su kapasiteli Türkiye’nin en büyük akvaryumunu yapmanın haklı gururunu yaşamaktadır.
Şu anda içerisinde 16 metrelik Tünel Akvaryum, on iki adet 50 şer tonluk akvaryumlar, Silindir Akvaryum, değişik şekil ve boyutlarda akvaryumların yanı sıra, kafeterya, hediyelik eşya reyonu ve okulların gelip araştırma yapabileceği bir laboratuar içeren yine Türkiye’nin sayılı projelerinden biri olan Su Dünyası Projesinin kurulumlarını yapmaktadır.
Firmamızın Kadıköy / İstanbul’da iki katlı bir merkez ofisimiz, Kalamış / İstanbul da mülkiyeti kendine ait olan iki katlı deniz akvaryumu showroom mumuz, Ankara ve çevre illere hizmet kalitemizi arttırmak için Keçiören / Ankara da bir irtibat ofisimiz, büyük akvaryum balığı stoklamak için Ovacık / Ankara da 150 metre kare kapalı alan içersinde büyük balık stoklama tesisimiz, Altınoluk / Balıkesir de iki adet 60 tonluk yerli balıkları stoklama akvaryumumuz mevcuttur.
İstanbul’da ki merkez ofisimiz iki katlı olup alt katında, mevcut olan 9 ayrı havuzumuzda toplam 60 ton su kapasiteli balık stoklama tesisimiz mevcuttur.
Firmamızın biri sadece balık ve canlı transferi için dizayn edilmiş, içinde özel yapım balık taşıma tankı, oksijen seti ve pompaları ile bir kamyoneti, ayrıca akvaryum servis ve bakımlarında kullanılmak üzere ise beş adet aracı mevcuttur.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız büyük boy akvaryum sistemleri kurmanın yanı sıra, her türlü Türkiye denizlerinde yaşayan balık ve canlıların temini, dünya denizlerinde yaşayan balık ve omurgasız canlıların teminini de gerçekleştirmektedir. Bu canlıları sadece ithal etmeyip canlı olarak akvaryumlarınıza da yerleştirme hizmeti de vermekteyiz.Firmamızın ithalat bölümü ayrıca canlı balık, omurgasız canlı ve mercan ithalatının yanı sıra yağmur ormanları bölümünde sergilenecek memeli, sürüngen ve benzeri vahşi hayvanların tedarikini de gerçekleştirmektedir. Ayrıca firmamız akvaryumların kurulum ve bakımlarında kullanılan sarf malzemelerin tamamını kendi ithal etmektedir.

#akvaryum #deniz #okyanus #balık #


Benzer Firmalar