Anasayfa » Muhtelif hizmetler » ANKARA Muhtelif hizmetler » Ankara Evden eve nakliyat- 0312 261 41 51

Ankara Evden eve nakliyat- 0312 261 41 51


eryaman-etimesgut

Telefon1: 0 506 654 36 46

Telefon2:

Fax: 0 312 261 41 51

Web: www.simgenakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


EVDEN EVE NAKLİYAT Taşınmak çok zahmetli bir iştir. İster ev taşıyın, ister büro fakat çok basit bir iş olmayacağı kesindir. Çünkü eşyaların toplanması, kolilere doldurulması, kolilerin bantlanması, kırılma ihtimali olan eşyaların bulunduğu kolilere not düşülmesi bunlar taşınmanın en zor anlarıdır. Ama bazı insanlar tercih ettiği taşımacılık (nakliyat) firmasından dolayı da zor anlar yaşamaktadır.
AMBALAJLAMA
Tecrübeli ve yetenekli paketleme görevlisi elemanlarımız evinizdeki veya ofisinizdeki tüm eşyaları özenle paketlerler.
Eşyanıza verdiğimiz önemi, kullandığımız kaliteli paketleme malzemelerinden ve eğitimli personelimizin özel paketleme tekniğinden anlayabilirsiniz.
Paketlemede; eşyanın cinsine, özelliğine ve boyutlarına göre muhtelif ebatlarda üzeri Delta logolu beyaz kraft karton kutular, bol miktarda kağıt, battaniyeler, balonlu naylonlar ve kapitoneler kullanılmaktadır. Özel eşyalarınız, hassas elektronik eşyalarınız veya paha biçilemez sanat eserleriniz, antikalarınız büyük bir özenle taşınır.
Taşıma esnasında her türlü paketleme - nakliye - varis yerindeki gümrük işlemleri, eve teslimi ve evde kolilerin açılması mobilyaların yerleştirilmesi, demonte edilen mobilyaların tekrar monte edilmeleri büyük bir dikkatle yapılmaktadır.
Her ekipte bir montör elemanı mutlaka bulunur. ‘Montör elemanı’ Gardolap, eşya dolabı gibi sökülmeden taşınmazları demonte ederek yerinde mont elemek üzerine eğitimlidir.
› Kırılacak hassas eşyalar için mukavemeti yüksek karton kutular,
› Resimler ve aynalar için özel olarak hazırlanmış kartonlar ve kutular,
› Elbiseler için askılı kutular,
› Televizyon ve müzik setleri için kapitone ve büyük balonlu naylon,
› Mobilya için poliüretan kaplı balonlu naylon ve graft kâğıt kullanılmaktadır.
› Mutfak eşyalarınız temiz beyaz kâğıt ve balonlu naylon ile paketlenir.
› Piyano özel imalat takviyeli kapitoneler ile korunacak şekilde sarılır.

Günümüzde bu rekabetin yoğun olarak yaşandığı yer ise tahmin edersiniz ki internettir. İnternetten bir firma bulacaksınız ve bu firma sizin bütün yaşantınızı oluşturan evinizdeki bütün eşyaları nakletme sorumluluğunu yüklenecek. İşte bu nokta sorumuzun cevabının gizlendiği yerdir. Bir firmanın sizin maddi ve manevi yüksek değerler ihtiva eden varlıklarınızın o günki sorumlusu olacak. Yaşanacak olayları ise başka bir yazıya bırakarak bilinmesi gereken bir şey var ki biraz daha ucuz taşınmak için sorumluluk bilinci olmayan firmalara itibar etmeyiniz. Yaşanan olayları duydukça üzüntümüz ve endişelerimiz bir kat daha artmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar