TEKNOTEL TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ LTD.ŞTİ.


Gültepe Mah. mustafa şimşek Cd. Kaşaltı Sok. no:14/A KAYSERİ

Telefon1: 0352 2239293

Telefon2: 0352 223 3833

Fax: 0352 2350575

Web: www.tekno5.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003 yılı
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:5 | Memur:3 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ısrail , canada , chine , kore , avusturya









Teknotel Elektronik Güvenlik ve Telekomünikasyon

2003 yılında şahıs firması olarak kurulmuş ve Kayseride ki potansiyel müşterilerine hizmet vermeye başlamıştır.

Deneyimlerimizi Firma sahibi Fatih Mazlum un sektördeki bireysel deneyim ve kazanımlarının kurumsal bir kimlik çatısı altında Teknotel ismiyle buluşmasıyla şekillenmiştir.
2006 yılında Teknotel Teknoloji Ürünleri San.Tic.ltd.Şti olarak şirketleşmiş ve faliyet alanlarına yeni yatırımlar yaparak Kendini geliştirip yolunda istikralı adamlar ile ilerlemeye devam etmektedir.

Firmamız , Elektronik sektöründe TEKNO5 ismiyle yoluna devam etmektedir. Tekno5 , Teknotel in 5 Ana Katogoride Hizmet verdiği Tescilli ismidir. Telekomünikasyon Sistemleri , Alarm Sistemleri , CCTV ( Güvenlik kamera sistemleri ) , Yangın Sistemleri ve Uydu Sistemleri olarak Satış ve Satış sonrası teknik hizmetler vermektedir. TEKNO5 e ait aynı zamanda bir proje departmanı vardır , Firmalara kurumsal çözüm projeleri hazırlayıp komple taahüüt işleri yapmaktadır, bulunduğu bölgede yaptığı ana katagorilerde ilk ve tek olan TEKNO5 emin adımlar ile yoluna devam etmektedir.

Sektörde kişiye ve kuruma özel çözümler sunmakta olan Teknotel ilk dönem hedefleri içerisinde verimli müşteri ilişkileri yönetimi ile


Ürün ve Hizmetler


GÜVENLİK KAMERA SİSTEMİ
D-CAM MARKA ÜRÜNLER 4 ADET KAMERA ( 1/3 SONY CCD 420 TVL GECE GÖRÜŞ KAMERA ) 1 ADET 4 KANAL İNTERNET ÖZELLİKLİ NETWORK KAYIT CİHAZI 250 GB SATA HDD 100 MT CCTV KABLOSU 1 ADET 7 AH 12 VOLT SMPS ADAPTÖR KABLOLAMA VE MONTAJ ÜCRETİ FİYATA DAHİL DEĞİLDİR.
alarm , kamera, uydu , ses sistemleri , interkom sistemleri , telefon sistemleri , metal dedektör , turnike , access , personel tekip sistemi , multitek , karel , crow , thruscan, interm , next , next & nextstar , pır, sren , telefon , santral , fax , multitek , fct , denox , reborn , v gard , lens , duman dedektörü , ısı dedektörü , gaz dedektörü , satıs , servis , teknik servis ,

#cctv , alarm #yangın , interkom #telefon , ses sistemi #turnike , access #kamera , metal dedektör


Benzer Firmalar