GENFİ HORTUM SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.


GALATA HIRDAVATÇILAR ÇARŞISI NO:6 KARAKÖY

Telefon1: 0212 2927488

Telefon2:

Fax: 0212 2927487

Web: www.genfi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Modern yangın hortumlarının Hollanda’da üretilmeye başlandığı 17. yüzyılın ikinci yarısından bu yana gelişen ve can güvenliğini maddî kaygıların önünde tutan gelenek, Türkiye’nin yangın hortumu üreticisi GENFİ’nin miras alıp sürdürmekte olduğu gelenektir. İnsan yaşamının değerini bilen ellerin 1991’den bu yana büyüttüğü İstanbul merkezli GENFİ Hortum Sanayi ve Tic. ve Ltd. Şirketi, çağdaş ve yüksek kaliteli hortumlarını Eskişehir’deki tesislerinde üretmektedir.


GENFİ’nin müşterilerini düşkırıklığına uğratmayacağından emin olmak için özenle ve özverili bir süreçten geçirerek ürettiği yangın hortumları, yüksek dayanıklılığa sahip polyester iplikten yapılmaktadır. GENFİ’nin yangın hortumu imalatında kullandığı, hortum kalitesinin dünya standartlarında olmasına %80 oranında etken iplik, modern yangın hortumu üretiminin beşiği Avrupa`dan sağlanmaktadır. Çağdaş üretim teknolojisi kullanan yuvarlak dokuma makinelerimiz, çapraz örgü sistemiyle atmosfer basıncı daha yüksek, TSE kalite belgeli, sizi yarı yolda bırakmayacak hortumlar üretmektedir. Ürünlerimiz bugüne değin yurtiçi ve yurtdışından geniş bir kullanıcı yelpazesince kullanılarak benimsenmiştir.
Zorlu rekabet koşullarına karşın, insan yaşamının asla riske atılamayacağı bilinciyle kaliteden ödün vermememizin karşılığını 2005`ten bu yana yaptığımız büyüme atılımları ile almaktayız. Yılda bir milyon metreye yaklaşan üretim kapasitemiz, daha hafif, daha güçlü ve daha az bakım gerektirecek ürün arayışı yolculuğumuzdaki ufak fakat önemli bir adıma işaret etmektedir.

Var olduğu pazarda kendisi ile yarışmakta olan GENFİ, yangınların tehdit olmaktan çıkacağı yarınların habercisidir.


Ürün ve Hizmetler


yangın hortumu
SAF POLYESTER İPLİKTEN ÇAPRAZ VE DÜZ DOKUMA , İÇ ASTARI PVC ,1" VE 6" ARASI TÜM ÖLÇÜLERDE ÜRETİM,TSE BELGELİ,40-60 BAR BASINCA DAYANIKLI
kaplamalı yangın hortumu
SAF POLYESTER İPLİK DOKUMA ÜZERİNE POLİÜRETAN KAPLAMALI,1"-3" ARASI TÜM ÖLÇÜLERDE ÜRETİMİ MEVCUT,40 BAR BASINÇA MUKAVİM,ORMAN YANGIN SÖNDÜRME TEŞKİLATI,İTFAİYELER VE GEMİLERDE SÜRTÜNME VE AŞINMAYA KARŞI MAKSİMUM DAYANIKLILIĞI SEBEBİYLE TERCİH EDİLMEKTEDİR.
Yüksek dayanıklılığa sahip saf polyester iplikten üretilen yangın hortumlarımız, çapraz ve düz örgü sistemini kullanan yuvarlak(dairesel) dokuma makinelerinde dokunmaktadır. Bu sayede daha yüksek atmosfer basınçlarına ulaşan hortumlar TSE kalite belgesini , öngörülen azami değerlerin de üzerinde bir performans sağlayarak almıştır. Aşınmaya ve çürümeye karşı dayanıklı ve bakım gerektirmeyen hortumlarımızın yüksek değerlere ulaşmasında , kullanılan kaliteli hammaddelerin önemli payı bulunmaktadır.
Fabrikalar, hastaneler, orman idareleri, endüstriyel itfaiyeler/belediye itfaiyeleri, madencilik sektörü, okullar, diğer kamu kurumları ve meskenlere yönelik kullanımların dışında, tarımda sulama amaçlı olarak da yaygın şekilde istenmektedir. İçi pvc kaplamalı bez hortumların yanı sıra, daha ziyade çimento fabrikalarınca talep edilen silobaz hortumlar sipariş üzerine imal edilmektedir. Rakor, vana , lans gibi diğer yangın malzemeleri ile tamamladığımız ürün yelpazemiz sitemizden daha ayrıntılı incelenebilir.

#yangın hortumu,itfaiye hortumu #kaplamalı yangın hortumu,bez yangın hortumu #yangın söndürücü,yangın dolabı #lans,rakor #


Benzer Firmalar