Gaziantep Oto Kiralama - Ay Oto Kiralama - Rent a Car


Ordu Caddesi No: 16/B Şahinbey - Gaziantep

Telefon1: 0.342 338 54 51

Telefon2:

Fax: 0.342 338 54 50

Web: www.ayotokiralama.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:....
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:...

Ay Oto Kiralama - Rent a Car olarak müşteri ihtiyacına çabuk ve kaliteli cevap verebilme yeteneği ve çoklu iş birikimi Ay Rent a Car`ın kurumsal güvencesidir.Bu güvence de Ay Rent a Car ‘ın kalite anlayışının kriterlerini belirlemektedir. Sürekli yenilenen iş koşullarında, bulunduğu her sektörde ürün ve hizmet kalitesini müşteri beklentisine uygun olarak ileri taşımayı kendisine misyon edinmiştir.Müşteri memnuniyeti, kaliteli hizmet ve dürüst çalışma ilkellerini çalışma prensipleri haline getiren Ay Rent a Car`ın kurumsal yapısı, bu yaklaşımla standartlarını daima yükseltmektedir.
Ay Rent a Car, araç kiralama sektöründe çalışmalarını yoğunlaştırıp bu konuda pazarda hak ettiği yere ulaşmak için insan kaynağına ve araç parkına yatırım yapmaktadır.Hedef kitlesine işlevli bir araç parkı sunan Ay Rent a Car her geçen gün sizlerin desteği ile büyümektedir.Ay Rent a Car`ın çalışma tarzına asıl rengini veren şey, onun en iyi olma isteğidir. Bu istek doğrultusunda hizmetin kalitesini belirleyecek olan tüm gereksinimler Ay Rent a Car`ın vizyonunu belirler.
Ay Rent a Car`ın ilkeleri; yüksek kalite ve uzun vadeli güven üzerinde şekillenen dürüstlüktür.
Ay Rent a Car`ın en önemli hedefi, sürekliliği sağlanmış bir müşteri memnuniyetidir.


Ürün ve Hizmetler

RENT A CAR

#oto kiralama, rent a car #fiat, fiat palio, doblo, renault #megane,kiralık araba, turist, gaziantep oto, araç, #Gaziantep oto kiralama, Gaziantep rent a car, Gazi #Rent a Car


Benzer Firmalar