Mutlu Otomatik Hayvan Suluklari Sanayi


EnsanSanayi Sitesi Teklioglu Sokak No:115

Telefon1: 0 332 2482084

Telefon2:

Fax: 0332 2480366

Web: www.hayvansuluklari.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MUTLU otomatik hayvan sulukları Geçmişten gunumuze gelen birikimiyle buğun ki kalite ve potansıyelıne ulasmıs Muşteri memnunıyetını herseyden ön planda tutmustur.
Müşterilerinin isteklerini şikayetlerini
göz ardı etmemiş istekleri dogrultusunda
Kaliteli ürünlerini müşterilerine sunma yolunda hızla
ılerlemektedır.

Müşteri ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermeye özen gösteren MUTLU OTOMATİK HAYVAN SULUKLARI Globalleşen dünya pazarında, gelişen döküm teknolojilerini takip ederek, ürün kalitemizi her geçen gün geliştirmekteyiz.
Hayvan Sulukları ile İlgili Önerilerimiz



Bizim için kalite kârdan, müşteri memnuniyeti ise her şeyden üstündür. Bu
yüzdendir ki ürünlerimizi çeşitlendirirken müşterilerimizin ihtiyaçlarını şikayetlerını göz önünde bulunduruyor, ürettiğimiz mamüllerin dizaynını, dökümünü, en üst derecede kontrol ediyoruz.

Müşterilerimizin bizi tercih etmelerinin en önemli nedenlerinin ; kalitemiz , fiyatlarımız , hizmetimiz satış sonrası takip ve teslim süremiz olduğunu
belirtmekten gurur duyuyoruz.


Ürün ve Hizmetler


Otomatik Hayvan Sulugu Çok Ucuz Fiyata 14 TL Den Baslayan Fiyat
Otomatik Hayvan Sulukları. Süt hayvanlarında süt verimini ortalama %20 artırır Et hayvanlarında et verimini ortalama %25 artırır Her hayvan ayrı sulandığı için bulaşıcı hastalıkları önlemede etkili bir sistemdir. Her hayvanın içeceği kadar su harcandığından su tasarrufuna yardımcı olur. İşçilikten ve zamandan tasarruf sağlar, kendi kendisini amorti eder. Depolamalı sistemlerde veteriner kontrolü altında su klorlanarak ve ilaçlanarak hayvan sağlığı kontrol altına alınır.
otomatik hayvan suluklari, pik döümden otomatik suluk, hayvan suluğu, plastik hayvan suluğu, plastik hayvan suluğu, garantili hayvan suluklari.

#otomatik hayvan suluklari #plastik hayvan sulugu #hayvan sulugu #suluk,inek,at #otomatik suluk


Benzer Firmalar