Anasayfa » Sigorta şirketleri » Banka Finans ve Sigortacılık » ANKARA Sigorta şirketleri » Akınsu Sigorta ve Aracılık Hizmetleri

Akınsu Sigorta ve Aracılık Hizmetleri


ATATÜRK BULVARI İNCE HAN NO:103/2 KIZILAY

Telefon1: 312 419 95 06

Telefon2:

Fax: 312 425 91 49

Web: www.akinsusigorta.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1999 yılında kurulan Ankara merkezli firmamız, sigorta ve aracılık hizmetleri alanında faaliyetlerine başlamış ve sektörde faaliyet gösteren diğer hizmet firmaları arasında kısa sürede yerini almıştır.
Dünyada ve Türkiye`deki sektörel gelişmeler ve ihtiyaçlara paralel olarak ülkedeki üç büyük sigorta şirketinin acentesi olan firmamız, sigorta ve aracılık hizmetleri alanında hizmet vermektedir.
Araç kaskosu, trafik, sağlık, konut, işyeri, makine vb. sigortalarımızla geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermekte ve çalışmakta olduğumuz tüm kişi ve kuruluşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet çeşitliliğini daha da artırmayı hedeflemekteyiz.Farklı ürün ve fiyat alternatiflerimizle iş birlikteliği içinde olduğumuz tüm dostlarımızın risklerini minimize ve verimliliğini maksimum düzeye çıkartmayı hedefliyoruz.
Misyon

Akınsu Sigorta`nın Misyonu kalite ve güven anlayışı ile hizmet üretmek, sektörü ve hizmet alanını genişletmek, Uzun yıllara dayanan bilgi birikimini hizmet verdiği kuruluşlara aktararak ekonominin ve sektörün gelişmesine katkıda bulunmaktadır. Bu misyonu gerçekleştirmek için Akınsu Sigorta bu güne kadar ulaştığı tecrübeyi geliştirerek artırmayı amaçlar.Bu nedenle sektörel ve global gelişmeleri yakından takip ederek bünyesinde uygular.
Vizyon

Akınsu Sigorta müşteri odaklı hizmet anlayışı ile faaliyet vermektedir.Bu nedenle müşteri ihtiyaçları ve isteklerini göz önünde bulundurarak verilen hizmetin kalitesinden ödün verilmeyecektir.Bütün faaliyetler ve hizmetlerde çalışma ölçüsü uluslar arası kalite düzeyinde olacaktır.Akınsu Sigorta faaliyet gösterdiği bölge başta olmak üzere tüm ülkede kaliteden ödün vermeden hizmet eden bir firma olarak tanınmayı hedefler.


Ürün ve Hizmetler

Sigortacılık, aracılık hizmetleri, araç kaskosu, tekne sigortası, yeşilkart sigortası, sağlık sigortası, trafik sigortası, zorunlu deprem sigortası, bireysel emekilik, dask

#sigorta #dask #ankara #aracılık hizmetleri #kasko


Benzer Firmalar