Anasayfa » İthalat, ihracat » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL İthalat, ihracat » TURNAS KARGO TAŞIMACILIK TİC.LTD.ŞTİ

TURNAS KARGO TAŞIMACILIK TİC.LTD.ŞTİ


ikitelli organize sanayi bölgesi turgut özal cad.no:119 KÜÇÜKÇEKMECE

Telefon1: +90 212 671 13 11

Telefon2:

Fax: +90 212 671 17 53

Web: www.turnas.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:11
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Turnas Gümrük bakanlığının vermiş olduğu ruhsatnameler ile gümrüklü ve gümrüksüz depolama hizmeti yürütmektedir. İyi ilişkiler içerisinde bulunduğu şirket ve hizmet sunduğu müşterileri ile güçlü bağlar ve karşılıklı güvene dayanan dostluklar kurar ve onların referanslarını kazanmanın huzur ve mutluluğu içerisinde eğitimli ve konusunda uzman çalışanları ile bir ekip ruhu içerisinde. İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde depo antrepo ofisleri ve çağdaş teknoloji alt yapısyla hizmet sunmaktadır.

Turnas sektörlerin lideri olan bir çok saygın yerel ve çok uluslu kuruluşlara nakliye, depolama, gümrükleme, dağıtım gibi konularda hizmet vermektedir. Firmanın başında 25 senedir Uluslar arası Nakliye sektörünün içinde bulunan üstdüzey yönetici belgesine sahip EROL KUTVAL bulunmaktadır.

Rekabetin yol göstericisi, kalitenin ön koşulu, müşterinin ise vazgeçilmez olduğu günümüz iş dünyasında belirleyici etken; kalite, ekip kalitesi ve yönetim kalitesidir. Bu anlayışın sonucu olarak rekabetin taklit edilmeyen tek unsuru, firmaya özgü bilgi ve becerilere sahip çalışanlarıdır.

Turnas etik değer prensiplere sahip olan bağlılığı oturmuş alt yapısı ile her türlü ithalat, ihracat, gümrüklü, gümrüksüz depolama ve dağıtım için güvenilir bir adres olmayı sürdürmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Gümrüklü antrepo hizmeti, gümrüksüz depolama hiszmeti vermekteyiz.

#ANTREPO #DEPOLAMA # # #


Benzer Firmalar