sincan boru profil sac


sincan sanayi sit 3. cad no 13

Telefon1: 0312 2768146

Telefon2:

Fax: 03122768147

Web: www.sincanmetal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

sincanmetal.com -Türkiyenin Online celik borsasıdır.

sincanmetal.com iş günlerinde 09:00 - 17:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. MALZEME Alım işlemi sadece çalışma saatleri içerisinde yapılabilmektedir. Bu saatler dışında arzu ederseniz satış ilanlarını inceleyerek fiyat araştırmanızı yapabilirsiniz.
Online alışveriş yapmanız icin üye olmanız gerekir.

Firmamızın esas amaç ve politikası; kaliteli ürün, uygun fiyat ve ödeme, kaliteli hizmet, zamanında ve yerine teslim, zamanında ödeme üzerine kurulmuştur
ÇELİK GRUBU :
Başta organize sanayi, celik imalatçılar olmak üzere; levha ve rulo (sıcak soğuk) sac, galvanizli sac, baklavalı sac, trapez-oluklu- baskılı sac , NPI - NPU - HEA - HEB - IPE Profiller, Köşebent Demiri (NPL) , Lama ve Silme demir, Kutu Profil borular (Kare ve dikdörtgen), Doğalgaz - su ve gaz boruları, konstrüksiyon boruları , inşaat demiri - transmisyon ve imalat çelikleri gibi yassı ve hadde çelik mamüllerinin satışını ve tedarikçiliğini yapmaktadır.
KLİMA PROJE & TAAHHÜT GRUB
Firmamız Isıtma , Soğutma , Klima , Havalandırma ve Mekanik Tesisat Sistemleri Projelendirme ve Anahtar teslimi taahhüt alanında hizmet vermektedir. Deneyimli Teknik kadrosu ile 20 Yıllık tecrübe ile yurt içinde ve yurt dışında bir çok projeye imzasını atmıştır. Sahip olduğu geniş deneyim ve mühendislik birikimiyle mekanik işlerle ilgili tüm mühendislik hizmetine yanıt vermektedir.
Firmamız teknolojideki son gelişmeleri yakından takip eden sektörde kalitesini kanıtlamış üretimci firmaların ürünlerin satışını yapmaktadır. Firmamızın genel olarak yaptığı Projelendirme ve Taahhütler kısaca : Hastane ve Ameliyathane HİJYENİK Klima ve Havalandırma Sistemleri , Hepa Filtreler , Laminer Flow ameliyathane Tavan Üniteleri , VAV , CAV Bokslar , VRV , VRF , Fan Coil , Klima Santralleri , Su Soğutma Grupları , Roof Top Paket ve Kanallı Tip Klimaların temini , Montajı ve İşletmeye alma işlemleri , Hava Kanalları imalatı ve montaj hizmetleri vermektedir.
Mekanik işlerdeki çözüm ortağınız olabileceğini belirtir , Tüm mekanik proje ve taahhüt işlerinizde firmamızla temas ettiğiniz taktirde , sizlere kaliteli ürün ve hizmet vereceğimizi garanti ederiz.
Saygılarımızla,
Sizlerle tanışmak ve hizmet vermek dileğimizle...


Ürün ve Hizmetler

levha ve rulo (sıcak soğuk) sac, galvanizli sac, baklavalı sac, trapez-oluklu- baskılı sac , NPI - NPU - HEA - HEB - IPE Profiller, Köşebent Demiri (NPL) , Lama ve Silme demir, Kutu Profil borular (Kare ve dikdörtgen), Doğalgaz - su ve gaz boruları, konstrüksiyon boruları , inşaat demiri - transmisyon ve imalat çelikleri gibi yassı ve hadde çelik

#boru profil sac köşebent #npı npu hap hp hep #galvaniz sac dkp sac #boya #


Benzer Firmalar