Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » ANKARA Metal ve Yan Sanayi » Özbaşkal Talaşlı İmalat LTd.Şti.

Özbaşkal Talaşlı İmalat LTd.Şti.


altınarı san.sit.661 sk no:13

Telefon1: 312394 0746

Telefon2:

Fax: 312 394 07 45

Web: www.ozbaskaltalasliimalat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız , imalat sektörü için kaliteli ve seri hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Firmamız yapacağı her imalatta günün gelişen teknolojisini kullanarak müşteri memnuniyetini tam olarak sağlamayı ulusal ve uluslararası standartları mümkün olan en üst seviyede uygulamayı çevre sağlığının korunmasına dikkat göstermeyi gelişen teknolojiyi yakından takip ederek en yeni tekniklerle imalat yapmayı temel politika olarak kabul etmiştir.

Firmamız 2005 yılında 1 adet LER VM100 marka dik işleme merkezine sahip olarak kurulmuştur. Kaliteli hizmeti kısa zamanda ve olabilecek en ekonomik şekilde sunarak müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkartmıştır. Bünyesinde bir makine mühendisi ,bir teknik ressam , bir makine teknikeri ve 5 personel bulunduran firmamız her geçen gün makine parkını geliştirmektedir. kuruluşunun ardından çok kısa zaman geçmesine rağmen bir sütunlu matkap ve LER TC200B marka CNC torna makine parkına eklenmiştir.

Çok kısa bir zaman da ISO çalışmalarınıda sonuçlandıracak olan firmamız; uzun yıllar kaliteli ve doğru hizmeti vermek hedefindedir


Ürün ve Hizmetler

Bütün sektörlerdeki (otomotiv. savunma sanayi, medikal. vs...) metal yada metal dışı malzemelerden oluşan makine, teçhizat, aksam ve yedek parçaların uygun imalat yöntemi belirlenerek istenilen standartlarda ve etkin bir kalite güvence sistemi altında üretilmesidir.

#Talaşlı imalat #kalıp imalatı #kalıpcılık #dogalgaz ekipmanları #cnc ve torna


Benzer Firmalar