Anasayfa » » » TARTICI MAKİNA- vibrasyon takozu, titreşim takozu

TARTICI MAKİNA- vibrasyon takozu, titreşim takozu


k.balıklı m. olcay s. kavçınlar san. sit. bursa

Telefon1: 0 224 215 61 05

Telefon2:

Fax: 0 224 215 98 99

Web: www.tarticimakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ALMANYA - HOLLANDA - İSVİÇRE - AVUSTURYA

Firmamız Tartıcı Makina Otomotiv San. Ve Tic. Ltd. Şti. olarak Kauçuk ile hazırlanan her çeşit burç, körük ve takozların imalatını gerçekleştirmekteyiz.

500 m2 kapalı alan içerisinde üretim yapan firmamızda; yönetim büroları, hamur hazırlama bölümü, metal hazırlama bölümü, vulkanizasyon (pres) bölümü, depolar, temizleme ve son kalite kontrol bölümleri bulunmaktadır.

Hamur hazırlama bölümünde; istenilen sertlikte, istenilen renkte, yağa, tuza, su ve çözüm maddelerine karşı dayanıklı yüksek kaliteli formüller hazırlamaktayız.

Metal hazırlama bölümünde; metallere istenilen şekli vererek çözüm ortağımız olan firmalarda her çeşit (fosfat, çinko vs.) kaplama yaptırabilmekteyiz.

Vulkanizasyon bölümümüzde; hazırlanan hamur ve metallere son formu vererek, istediğiniz ürünleri en iyi kalitede üretmekteyiz.

TARTICI MAKİNA Vibrasyon Takozu titreşim takozu antivibrasyon takozu (Tip A, B, C, D, E, TC, P, DS, …) körükler ve burçlar ve her çeşit standart dışı parçaları üretebilmekte uzman kuruluştur.

Profesyonel kadromuz ve yukarıda anlattığımız donanımımız ile kalite - termin - paketleme - gönderme şekli - ürünün tamamlanması ve elbette fiyatlar konusundaki memnuniyetinizi sağlamak nihai hedefimizdir.
Ayrıntılı bilgi için lütfen; www.tarticimakina.com ziyaret ediniz.


Ürün ve Hizmetler

vibrasyon takozu titreşim takozu antivibrasyon takozu kauçuk burç körük

# # # # #