Anasayfa » Bilgisayar yazılım hizmetleri » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » İSTANBUL Bilgisayar yazılım hizmetleri » ERTA YAZILIM BİLİŞİM BİLGİSAYAR VE REKLAMCILIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

ERTA YAZILIM BİLİŞİM BİLGİSAYAR VE REKLAMCILIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.


FULYA MAH. AYGÖREN SK. NO:1 D:3

Telefon1: 02122169603

Telefon2:

Fax: 2122169589

Web: www.ertanetwork.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:5 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:USA, FRANCE, GERMANY

MİSYONUMUZ
Müşterilerimizin satın aldıkları ürün ve hizmetleri en kolay ve en verimli şekilde kullanmalarını sağlamak. Herhangi bir sorunla karşılaştıklarında daima kendilerine yardımcı olmaktan çekinmeyen teknik destek elemanlarıyla sorunlarını en hızlı şekilde çözüme ulaştırmak. Daima hızlı, kesintisiz, güvenli internet bağlantısı ve hizmetleri sunmak.


VİZYONUMUZ
Gerek bireysel gerekse kurumsal pazarda iddialı bir pazar payına sahip olarak Türkiye`de hosting alanında öne çıkan birkaç firmanın arasında yer almak. Avrupa seviyesindeki, ucuz ve kaliteli hizmet anlayışını müşterilerimize yaşatmak.


Ürün ve Hizmetler

ALT YAPIMIZ





İzmir ağırlıklı sürdürdüğümüz hizmetlerimizi daha iyi seviyeye getirmek ve çok daha güçlü bir altyapıya sahip olmak için Ağustos 2008 itibari ile İstanbul - Gayrettepe semtinde kendi veri merkezimizi kurduk . Şu an itibari ile veri merkezimiz 250 den fazla sunucuyu barındırabilecek altyapıya sahiptir. Yine 2008 yılında Gayrettepe de kurmuş olduğumuz veri merkezini , daha ileriye taşımak için sermayesi tamamen kendisine ait olarak Gayrettepe semtinde yeni datacenterımıza taşındık. Yeni datacenterımız ile birlikte jeneratör sistemimizi 250 Kva`ya , UPS sistemimizi de 50 Kva `ya çıkarttık şirketimiz müşteri odaklı anlayış, enerji ve esnekliğini bir telekomünikasyon şirketinin profesyonelliği ve güvenilirliği ile birleştirir, müşteri memnuniyetini en üst noktada tutmaya büyük özen gösterir. Bu sayede sektördeki en yüksek müşteri bağlılığına sahip olan şirketlerden bir tanesidir.

Şirketimiz müşteri odaklı anlayış, enerji ve esnekliğini bir telekomünikasyon şirketinin profesyonelliği ve güvenilirliği ile birleştirir, müşteri memnuniyetini en üst noktada tutmaya büyük özen gösterir. Bu sayede sektördeki en yüksek müşteri bağlılığına sahip olan şirketlerden bir tanesidir.


Türk Telekom ile fiberoptik bağlantı ( 1 Gbps )

450 sunucu kapasitesi , 200 Mbps band genişliği

Cisco, 3com router ve switch’ler ( Layer 2 , Layer 3 )

Ağ güvenliği için firewall hizmeti

Fiziksel ve elektronik güvenlik sistemleri, UPS, jeneratör, otomatik yangın belirleme ve koruma sistemi, otomatik temizleme sistemi, iklim kontrolü



Datacenterımız ile Türk Telekom arasında 1 Gbit bağlantı kapasitesine sahip Fiber Optik kablo çekilidir. İnternet erişimi için Extreme Network serisi switch ve routerlar kullanılmaktadır. IP sonlandırma ve peering işlemleri bu aktif cihazlar üzerinden olmaktadır. Ayrıca hız kontrolü için ( Bandwidth Management ) Cisco Layer 3 routerlar kullanılmaktadır.

* Datacenterımızı gezmek , bizlerle tanışmak için her zaman iletişim kısmından alabileceğiniz adresimize gelebilirsiniz.


Sunucu Kapasitesi 450
Türk Telekom Port Kapasitesi 1024 Mbit /Sn ( 1 Gbps ) x 2
ERTA NETWORK Erişim Kapasitesi 200 Mbit/Sn
7/24 Sunucu Monitörleme Mevcut
Uzaktan Reboot İmkanı Mevcut
Firewall Hizmeti Mevcut
7/24 Datacenter İzleme Mevcut
UPS ve Jeneratör Mevcut
İklimlendirme Sistemleri Mevcut
Isı ve güvenlik sistemleri Mevcut



#network hosting #domain web #server sunucu #kiralık hat #


Benzer Firmalar