KONYA HALI YIKAMA


Büsan san.sit.1.sok.no:68 KARATAY/KONYA

Telefon1: 03323453019

Telefon2: 03323452045

Fax: 03323455075

Web: www.konyahaliyikama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

0 332
345 20 45 HALI YIKAMA KONYA

KONYA HALI YIKAMA sektörünün lideri BÜSAN HALI YIKAMA hijyen sunar.. Çocuklarımız farklı ortamlarda virüs, bakteri, mantar, parazit gibi milyonlarca hastalık yapabilen mikropların saldırısına maruz kalır. Evimiz, halılarımız, bindiğimiz aracın koltukları, hatta tükettiğimiz besinler bu mikropların doğal yaşam ortamlarıdır..
Düşünün ki insanlar halılarınızda ayakları ile, çorapları ile dolaşıyorlar.. 2 gün üst üste yıkanmayan ayak ne hale gelirse günlerce üzerinde çoraplarla dolaşılan halılar bir elek gibi tüm bakterleri dibine indirecek ve çoraplardan beter hale gelecektir.
Bebeğiniz emziğini düşürecek, siz onunla taklalar atacaksınız sıcak yuvanızda, ve halılarınızdaki bakterilerden bîhaber büyüteceksiniz çocuklarınızı.. Şimdi tekrar düşünün.. Sizce de halılarınız yılda bir kez dahi olsa etkili ve derinlemesine bir temizliği haketmiyor mu...!
HALI YIKAMA CİDDİ BİR İŞTİR.. Biz halılarınızı değil çocuklarınızın oyun alanlarını temizlediğimizi çok iyi biliyoruz.. Biz Konya nın BÜSAN HALI YIKAMA Tesisiyiz.. Biz Sağlığınız için son teknoloji ürünleri kullanmanın ve size hijyenik yaşam gereçleri sunmanın keyfiyiz..! Konya da halı yıkama bizden sorulur...UCUZ EKONOMİK İNDİRİMLİ CAZİP halı yıkama için internet ten veya google gen sitemizi ziyaret edin

Şimdi arayın bizi ve HALILARINIZI EVİNİZDEN ALIP EVİNİZE TESLİM EDELİM, ÜSTELİK SADECE 5 SAATTE...

Kendi imalatımız RULO TİP HALI SIKMA MAKİNELERİNDE inanılmaz kampanyalar sizleri bekliyor. Tirkiyenin her yerine servis imkanı ile 1850 devir ve 1 ton ağırlığındaki yüksek kalite halı sıkma makineleri için bizi arayın..


Ürün ve Hizmetler


Halı Yıkama Hizmeti
0 332 345 20 45 HALI YIKAMA KONYA KONYA HALI YIKAMA sektörünün lideri BÜSAN HALI YIKAMA hijyen sunar.. Çocuklarımız farklı ortamlarda virüs, bakteri, mantar, parazit gibi milyonlarca hastalık yapabilen mikropların saldırısına maruz kalır. Evimiz, halılarımız, bindiğimiz aracın koltukları, hatta tükettiğimiz besinler bu mikropların doğal yaşam ortamlarıdır.. Düşünün ki insanlar halılarınızda ayakları ile, çorapları ile dolaşıyorlar.. 2 gün üst üste yıkanmayan ayak ne hale gelirse günlerce
0 332 345 20 45 HALI YIKAMA KONYA KONYA HALI YIKAMA sektörünün lideri BÜSAN HALI YIKAMA hijyen sunar.. Çocuklarımız farklı ortamlarda virüs, bakteri, mantar, parazit gibi milyonlarca hastalık yapabilen mikropların saldırısına maruz kalır. Evimiz, halılarımız, bindiğimiz aracın koltukları, hatta tükettiğimiz besinler bu mikropların doğal yaşam ortamlarıdır..Düşünün ki insanlar halılarınızda ayakları ile, çorapları ile dolaşıyorlar.. 2 gün üst üste yıkanmayan ayak ne hale gelirse günlerce üzerinde çoraplarla dolaşılan halılar bir elek gibi tüm bakterleri dibine indirecek ve çoraplardan beter hale gelecektir.Bebeğiniz emziğini düşürecek, siz onunla taklalar atacaksınız sıcak yuvanızda, ve halılarınızdaki bakterilerden bîhaber büyüteceksiniz çocuklarınızı.. Şimdi tekrar düşünün.. Sizce de halılarınız yılda bir kez dahi olsa etkili ve derinlemesine bir temizliği haketmiyor mu...!HALI YIKAMA CİDDİ BİR İŞTİR.. Biz halılarınızı değil çocuklarınızın oyun alanlarını temizlediğimizi çok iyi biliyoruz.. Biz Konya nın BÜSAN HALI YIKAMA Tesisiyiz.. Biz Sağlığınız için son teknoloji ürünleri kullanmanın ve size hijyenik yaşam gereçleri sunmanın keyfiyiz..! Konya da halı yıkama bizden sorulur...UCUZ EKONOMİK İNDİRİMLİ CAZİP halı yıkama için internet ten veya google gen sitemizi ziyaret edin Şimdi arayın bizi ve HALILARINIZI EVİNİZDEN ALIP EVİNİZE TESLİM EDELİM, ÜSTELİK SADECE 5 SAATTE... Kendi imalatımız RULO TİP HALI SIKMA MAKİNELERİNDE inanılmaz kampanyalar sizleri bekliyor. Tirkiyenin her yerine servis imkanı ile 1850 devir ve 1 ton ağırlığındaki yüksek kalite halı sıkma makineleri için bizi arayın..

#halı,yıkama,konya #halı,koltuk,temizleme #kilim,battaniye #yolluk ,yorgan #


Benzer Firmalar