Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » MUĞLA İnşaat malzemeleri » BATUHAN ALÇI&BOYA DEKORASYON

BATUHAN ALÇI&BOYA DEKORASYON


ŞEVKETİYE MAHALLESİ

Telefon1: 05385126649

Telefon2: 05426722292

Fax:

Web: www.batuhandekorasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HERTÜRLÜ ÇATI İZALOSYONU ALÇI,ALÇIPAN,ALÇISIZ,KARTONPİYER,KEMER,FASARİT İÇ VE DIŞCEPHE BOYA İŞLERİ MALZEMELİ YADA MALZEMESİZ UYGUN FİYATA İTİNA İLE UYGULANIR. Her türlü tadilat dekorasyon izolasyon,boya,alçı sıva,Açıpan,kartonpier,yükseltilmiş taban,metal tavan, duvar kağıdı,dekoratif boyalar...vs...Evinizi ve iş yerinizi güzelleştirelim siz keyfini çıkartın!!!!!!!!!!Hoşgeldiniz Evler de; nefes alan canlılar gibi ferahlamak, yenilenmek ister. Sağlıklı duvarları ve boyası olan binalarla birlikte içinde yaşayan insanlar da aynı oranda sağlıklı olmaktadırlar. Sağlıklı bir duvarın yolu da kaliteli bir boyadan ve usta ellerden geçmektedir. Sağlıklı ve ferah bir ortam ancak Kalite + Tecrübe + İşçilik ile mümkün olabilmektedir Batuhan Boya Firması; 1998 yılından itibaren özellikle Bodrum ve çevresi olmak üzere çeşitli kuurm, kuruluş ve özel hizmetler başta olmak üzere, boya badana ve iç dekorasyon kazandığı bilgi ve birikimi yeni müşterilerine vermek üzere size bir telefon kadar yakındadır.

Hizmet Alanlarımız; Muğla,Yatağan,Milas,Güllük,Ören,Kıyıkışlacık,Bodrum ve civarı yerlerde faliyet vermekteyiz Neden Batuhan Dekorasyon?
İnternet üzerinden araştırma yaptığınız takdirde Muğlada boyacı ve dekorasyon hizmetini vermeye çalışmakta olan bir çok kişi veya grup bulabilirsiniz. Bu kadar çok boyacı ustasını birbirinden ayıran en temel özellik ise işçiliktir. Evinizin duvarlarının sıkıntısını anlamak, boya yapmadan önce duvardaki sorunun giderilmesini sağlamak ve boya yaptıktan sonra uzun ömürlü olmasını sağlamak ise bizim işimizdir. Evinizi ucuz boyacı ustalarına bırakarak sadece cebinizi rahatlatırsınız. Duvarlarınız az bir zaman sonra çatlamaya, dökülmeye, su almaya başlar. Ve tekrardan boya dekorasyon işlerini yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu yüzden karar vermeden önce mutlaka bizden randevu almalı, ücretsiz keşif ve danışmanlık hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Garantili Boya Ustası
Seçmiş olduğunuz boya renkleriyle yapılmış olan temiz bir boya hizmetinden sonra kazalar olmayacak değil. Her türlü sıkıntınızda Batuhan Dekorasyon 2 yıl garantisi ile yanınızda.

Boya Fiyatları
Boya fiyatları istemiş olduğunuz kaliteye göre değişmektedir. Tıpkı boyacılar arasında olan işçilik farkı gibi boyalar arasında fiyat farkı kaliteden kaynaklanmaktadır. Ucuza alacağınız boya ile kaliteli bilindik kullanılacak bir boya arasında hem kalite, hem dayanıklılık farkı bulunmaktadır. Boyacı ustalarımız mutlaka işe başlamadan önce size hangi kalitede boya kullanmak istediğinizi soracaktır. Bu bilgiler ışığında iyi düşünüp ona göre karar vermeniz gerekmektedir.


Ürün ve Hizmetler


hazır kartonpiyer
her model ve zevke göre köpük kartonpiyer ve göbek modelleri işçilik dahil m2 fiyatı 5.00 tl dir.bonus karta 12 taksit imkanıyla
ode mebran 3mm
tüm izolasyon işleriniz malzeme artı işçilik kredi kartına 12 taksit...
TÜM MUĞLA MİLAS BODRUM VE CİVARI YERLERDE HİZMET VERMEKTEYİZ

#milas ören alçı izolasyon boya badana #milas kıyıkışlacık alçı boya badana alçısıva #bodrum alçı,boya,tadilat,ALÇIPAN #bodrum güvercinlik alçı boya badana #milas güllük alçı boya badana


Benzer Firmalar