Anasayfa » Elektrik Genel » Elektrik elektronik » BURSA Elektrik Genel » BEMİS ELEKTRİK SAN ve TİC LTD.ŞTİ

BEMİS ELEKTRİK SAN ve TİC LTD.ŞTİ


vatan mah.volkan sok no:25 -yıldırım

Telefon1: 02243633065

Telefon2:

Fax: 02243627336

Web: www.bemis.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:110 (Yönetici:6 | Memur:20 | İşçi:84
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bemis Elektrik Ltd. Şti. tecrübe ile bilginin birbirini tamamladığı bir ortamda teknolojik gelişmelerle kendini sürekli olarak tasarım, geliştirme ve üretim konularında yenilemekte ve ihracata yönelik üretim yapmaktadır.
Firmamızın düşünce yapısı olarak “Kalite Saygının İfadesidir” sloganıyla Toplam Kalite üzerinde odaklanmıştır. Bemis bu çalışmalarını AR-GE laboratuarlarında tasarımdan başlayarak kalıp hazırlama, üretim ve üretim sonrası aşamalarda uzman bir kadro aracılığı ile Türk ve Dünya piyasalarına hizmet vermektedir.
Bu çalışmalar sonucu müşteriye sunulan kalite güvencesi, entegre bir tesis olmanın sağladığı avantajlar ile birleşerek zamanında teslim, tüketici açısından minimum fiyat ve maksimum kaliteyle yeniliklerine devam eden Bemis Elektrik` i bu sektörde vazgeçilmez bir marka yapmıştır. Kurulduğu günden bu güne kadar geçen sürede sektöründe yapmış olduğu yeni çalışmalar ile büyük satış oranlarına ve seçkin bir müşteri portföyüne sahip olmasını sağlamıştır.
Ürünlerimizin uluslararası test uygunluğu, Avrupa normlarında hazırlanmış kalite kontrol laboratuarımızda standartların belirlediği kriterlerden daha ağır şartlarda test edilerek müşterilerimizin maksimum kalite ve güven ihtiyacına cevap vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

sanayi tipi fiş ve prizler-konbinasyonlar, buatlar, enerji aktarım tnburları, kablo taşıyıcı makaralar, seyyar el lambaları, izole trofalar, kaynak ark fiş ve prizler

# fiş,priz #kablo taşıyıcı makara #konbinasyon #buat,buton #seyyar ellambası


Benzer Firmalar