Anasayfa » Emlak işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Emlak işleri » İZCİOĞLU EVDEN EVE NAKLİYAT

İZCİOĞLU EVDEN EVE NAKLİYAT


E 80 kuzey Yanyolu Samandıra Kartal İstanbul

Telefon1: 0216 496 36 96

Telefon2: 0216 398 21 51

Fax: 0216 398 21 51

Web: www.izcioglunakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:85 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İzcioğlu Nakliyat olarak evden eve nakliyat (evden eve taşıma), ofis taşımacılığı, kurumsal taşımacılık, şehir içi taşıma , şehirler arası taşıma, askılı textil taşıma , ev eşyası depolama , fuar taşımacılığı ve uluslar arası lojistik hizmetleri sunmaktayız.
Evden eve nakliyat titizlik, eğitimli eleman kadrosu , geniş kapsamlı paketleme materyalleri , hijyen ve güven gerektirir. İzcioğlu Nakliyat olarak mutluyuz. Çünkü güveninizi kazanıyoruz.

Kuruluşumuz geniş araç filosu ve tecrübeli eleman kadrosu ile Şehir içi ve Şehirler arası Ev-İşyeri nakliyatını, depolama hizmetini en güvenilir şekilde yerine getirmeyi ve taşıma işlemini müşterilerimiz için zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlamıştır.
İzcioğlu evden eve nakliyat olarak expertiz hizmetini ücretsiz olarak vermekteyiz. Evden eve nakliyeniz sırasında sizin güvenceniz olarak ve talepleriniz doğrultusunda eşyalarınız sigortalı bir biçimde nakliye edilmektedir. Evden eve nakliyat işlemi sırasında sizinle diyalog halindeolan bir personelimiz görevli olarak yanınızda yer alacaktır. İzcioğlu Nakliyatı seçtiğiniz için teşekkür ederiz.


Ürün ve Hizmetler

evden eve nakliyat, evden eve taşımacılık, evden eve nakliye, ev taşıma, nakliyeciler, nakliye firmaları, nakliye şirketleri, İstanbul evden eve nakliyat, evdenevelojistik, lojistik, emlak, emlakçı, emlakçılar, ofis taşımacılığı, ofis nakliyesi, banka taşımacılığı, fuar taşımacılığı, antika ve sanat eseri taşımacılığı, piyano ve para kasası taşımacılığı, ambalajlama, paketleme, depolama, yükleme, boşaltma, şehiriçi, şehirlerarası, şehir içi, şehirler arası, nakliye, nakliyeciler, evdenevenakliyat, evdennakliyeeve, emlak ofisleri, İstanbul emlak ofisleri, evdenevenakliyatlar, nakliye firması, nakliye şirketi, kiralık daire, kiralık daire Anadolu yakası, kiralık daire Avrupa yakası, kiralık daire kartal, kiralık daire Maltepe, kiralık daire Üsküdar, kiralık daire Kadıköy, kiralık daire Beşiktaş, kiralık daire Kağıthane,

#evden eve #nakliyat nakliye #ev taşıma #kiralık daire #evden taşımacılık


Benzer Firmalar