LİNER MÜHENDİSLİK ve MAKİSAN MÜHENDİSLİK


Hasköy Sanayi Sitesi

Telefon1: 0262 642 48 47

Telefon2:

Fax: 0262 642 03 06

Web: www.liner.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1978
Çalışan Sayısı:56 (Yönetici:6 | Memur:10 | İşçi:48
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bünyemizde çalışan 7 Makina Mühendisi, 50 Teknik eleman ile sektöründe lider projelere imza atmaktadır. Liner Mühendislik tüm teknik elemanları, konusunda sertifikalı, uzmanlık belgesine sahiptir. Üretimde kullanılan makina parkı ve teçhizat son teknoloji ürünüdür.

Projelerini anahtar teslimi yapan Makisan Mühendislik satış sonrası sağladığı teknik destekle de her alanda faaliyet gösteren işletmelerin tercihi oluyor. Uzun yılların verdiği birikim; uzmanlığı ve kalite politikası ile işletmesinde, kaliteli makina kullanmak isteyen fabrikalara aradıklarından fazlasını veriyor.

Gerek projeli ve gerekse projeniz kendi tarafımızdan çizilerek siz değerli müşterilerimize hizmet etmek başlıca görevimizdir. Birlikte çalışmak dileğimle,


Ürün ve Hizmetler

Ağırlıklı olarak Ağaç sektörü, Gıda, Kimya ve Plastik sektörünün imalat makinaları ihtiyacını karşılayan Liner Mühendislik ; Ana makinaların dışında, Taşıma-Ebatlama-İstifleme-Zımpara Hatları-Pres Sonrası Soğutma Sistemleri-Tutkal Tankları ile bunların Taşıma Sistemleri-Gaz Taşıyıcı Sistemler-Borulama Hatları-Hidrolik Yük Kaldırma Platformları-Bakım Onarım Platformları ve Özel Makina İmalatı yapmaktadır.

#ma #pr # # #


Benzer Firmalar