SİNCAN EVKUR NAKLİYAT EVDEN EVE NAKLİYAT


plevne mah.evkur naklıyat

Telefon1: 3122683355

Telefon2:

Fax: 3122683355

Web: www.sincanevkur.azbuz.com.

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ANKARA SİNCAN EVKUR NAKLİAT sektöründe hizmet vermekte olan Evkur Nakliyat, bir Ankara Naliyat firması olarak 1997 senesinde kurucumuz ADEM SARI`nın Ankara Sincan bölgesinde ilk şubesini açmasıyla sektöre adımını atmıştır. Nakliyat sektöründe uzun bir geçmişi ve güvenilir bir kalite anlayışına sahip olan EVKUR Nakliyat, evden eve sektörde hep öncü olmasını bilmiştir.
Nakliyat hizmetinde önce kalite anlayışıyla ve müşteri merkezli çalışma prensibiyle sizlerin güvenini kazanmış ve bir Ankara nakliyat firması için örnek olmasını bilmiştir.
Evden eve nakliyattan, ofisten ofise nakliyata; Banka taşımacılığından fuar taşımacılığına kadar birçok alanda hizmet vermeye başlayan Evkur nakliyat, ANKARA SİNCAN EVKUR EVDEN EVE NAKLİYAT sektöründe hak ettiği yeri almasını bilmiştir.
ANKARA SİNCAN EVKUR EVDEN EVE NAKLİYAT sektöründe ve diğer hizmet alanlarında çağın gereklerine göre hareket eden ve sürekli araç filosunu genişleten firmamız, Ankara gibi tekknoloji ile iç içe bir şehrimizde sizler için daha kaliteli hizmet arayışında olmaktan vazgeçmemiştir.
ANKARA SİNCAN EVDEN EVE NAKLİYAT firmamızda yenilikci olmak yolunda daima kendimizi yenilemek amacı ile asansor hizmetimizi sizler icin faaliyete girmiş bulunuyor.


Ürün ve Hizmetler

akkopru nakliyat, bahçelıevler nakliyat, balgat nekliyat, dımen nakliyat, akyurt nakliyat, altındag nakliyat, ayas nakliyat, beypazarı nakliyat, bala nakliyat, çamlıdere nakliyat, cubuk nakliyat, elmadag nakliyat, etımesgut nakliyat, evren nakliyat, gaziemir nakliyat, golbası nakliyat, gudul nakliyat, haymana nakliyat, kalecik naklıyat, kazan nakliyat, kecıoren nakliyat, kızılcahamam nakliyat, mamak nakliyat, nallıhan nakliyat, polatlı nakliyat, sincan nakliyat, sereflıkochısar nakliat, yenımahalle nakliyat, ıvedık nakliyat,

#elvankent nakliyat #eryaman nakliyat #dıkmen nakliyat #çankaya naklıyat #bahçelıevler naklıyat


Benzer Firmalar