GMT GLASS MACHİNERY


VELİBABA MAH. SANAYİ CAD. NO:24 PENDİK

Telefon1: +902163079930

Telefon2: +902163079000

Fax: +90 216 307 99 35

Web: www.gmtmachine.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:25
Dış Ülkelerle Bağlantıları:RUSYA İRAN KOSAVA


Firmamız Gmt Cam Makinaları İstanbul-Türkiye de cam Makinaları üretimi konusunda faaliyet göstermektedir. Üretimlerimizin tüm dünyaya ihracatını yapmaktayız. Gmt Cam Makinaları olarak firma esaslarımızdan biri de tüm dünyaya kaliteli üretimlerimiz ve geniş ürün yalpazemizle hizmet vermektir. Gmt Cam Makinaları kaliteli üretimleri ile alanında Türkiye’deki lider firmalardan biri olmayı başarmıştır. Firmamızın misyonu müşterilerimize her zaman en iyi müşteri servisini sunmaktır.

Sizlere İhtiyaçlarınız doğrultusunda hizmet vermekten mutluluk duyarız.


Ürün ve Hizmetler

Planladığı pazarlama stratejisi ile GMT, dünya pazarındaki konumunu sağlamlaştırmayı başardı. Bu zaman zarfında, GMT dünya cam makinaları sektöründeki diğer firmalar arasındaki yerinide güçlendirdi.


Üretimlerimiz; CNC Cam Kesim Masası, Manuel Cam Kesim Masaları, Cam Yıkama Makinası, Rulo Presli Cam Yıkama ve Birleştirme Hatları, Otomatik Panel Presli Cam Yıkama ve Birleştirme Hattı, Hotmelt Extruder, Otomatik Butyl Extruder, Thiokol Extruder, Profil Kesme Makinası, Döner Tabla, Silikajel Doldurma Makinesi, Pres Masa, Soğutucu, Gaz Dolum Ünitesidir.


#ISICAM PRESLEME #CAM KESİM MASASI #CAM YIKAMA #BUTİL THİOKOL #CITA KESİM DÖNER TABLA


Benzer Firmalar