Anasayfa » Tekstil ve Yan Sanayi » İSTANBUL Tekstil ve Yan Sanayi » ERKOTEKS TEKSTİL MAKİNA PAZARLAMA- Yuvarlak Örgü Makina

ERKOTEKS TEKSTİL MAKİNA PAZARLAMA- Yuvarlak Örgü Makina


keskin kalem sok no 39 Esentepe 34394 İstanbul

Telefon1: 0212 2120665

Telefon2: 0212 2120666

Fax: 0212 2120670

Web: www.erkotex.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982 - 2006 TEKRAR
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sayın Müşterilerimiz,

İlk defa kurulduğu 1896 yılından beri mümessillik faaliyetleri gösteren firmamız, halen aynı ciddiyet ve heyecanla çeşitli ülkelerden tekstil makine, aksesuar ve sarf malzemeleri temsilciliği, ve ithalatı yapmaktadır. Temsilcisi olduğu firmalarla uzun dönemli ilişkiler kuran Erkoteks sürekli yüksek standartlarda servis kalitesi ve acil çözüm üretebilen kadrosuyla sizlere hizmet vermekten mutludur.

Son yıllarda Müşterilerimizin istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda dünyada kaliteyi en ucuza üretebilen ve satış sonrası desteğini sürdürebilecek üretici firmaları, sizler için ayırt edebilen ve aynı doğrultuda danışmanlık hizmeti de verebilen şirketimiz, gerek fuar gerekse müşteri ziyaretlerinde tüm fikirleri analiz ederek karşınıza isteğiniz doğrultusunda da ürünler sunabilmektedir. Şu an Mümessili olduğumuz firmalar Keumsung yuvarlak örgü makinaları, Dong Sin tekstil makina iğneleri, Asung tekstil terbiye makinaları, Daeryook tekstil makina yedek parçaları gibi Korenin tekstil sektöründe yıllardır ileri gelen markalarıdır. Siz Müşterilerimizle olan uzun dönemli ve artık bir aile ortamını yakalamış ilişkimiz umarız daha uzun yıllar devam eder.


Ürün ve Hizmetler

Yuvarlak Örgü Makina, İğne ve aksesuarları

# # # # #