Anasayfa » Turizm » İSTANBUL Turizm » YAĞIZOĞLU NAKLİYAT

YAĞIZOĞLU NAKLİYAT


YAĞIZOĞLU NAKLİYAT SANCAKTEPE VEYSEL KARANİ M.H ASİLTÜRK CAD. NO: 1 İSTANBUL

Telefon1: +90 (216) 4198550

Telefon2: +90 (538) 9704638

Fax:

Web: www.yagizoglunakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Evden eve nakliyat için bir şirket arıyorsanız YAĞIZOĞLU NAKLİYAT Evden Eve Taşımacılık olarak Yılların tecrübesiyle deneyimli, uzman kadromuzla hizmetinizdedir.



Uzman kadromuz ile çalışanlarımız Taşınacak eşyalarınızın demontesinden ambalaj-paketlemesinden, taşınmasından, evden eve nakliyesinden ve monte Highslide JSedilmesinden gerekirse ara depolanmasından, gümrüklenmesine kadar bütün işlemleri uzman ve tecrübeli kadromuzla biz sizin için en güvenilir ve sorunsuz bir şekilde halletmektedir.



Şirketimizin prensibi, En iyiyi, en güvenilirliği kaliteli ve başarılı bir şekilde yerine getirmektedir.



Misyonumuz ;

profesyonel bir hizmet anlayışıyla, müşterilerimizin tüm taleplerine süratli ve eksiksiz bir şekilde cevap vermektir. Bizi başarılı ve güvenilir kılan çalışma anlayışımızın temelinde, tüm müşterilerimize, tedarikçilerimize ve çalışanlarımıza uzun vadeli, tatminkar imkanlar sunmamız yatmaktadır.



Vizyonumuz ;

Nakliye hizmetini en ekonomik ve kaliteli biçimde sunmaktır. Firmamız, müşterilere özellikle ev eşyası nakliyesi konusunda en iyi hizmeti vermeyi kendisine ilke olarak benimsemiştir. Sektör içinde edindiğimiz yılların tecrübesini müşterilerimize en iyi şekilde yansıtmaktır.



Amacımız müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır.

Herşey Zamanında İtina ile Adresinize Ulaştırılır !


Ürün ve Hizmetler

Evden eve nakliyat için bir şirket arıyorsanız YAĞIZOĞLU NAKLİYAT Evden Eve Taşımacılık olarak Yılların tecrübesiyle deneyimli, uzman kadromuzla hizmetinizdedir.

nakliyeciler, nakliyat, nakliyeci, nakliye, evden eve, taşımacılık, şehir içi, şehirler arası, yurt dışı, lojistik, kargo, kurye, karayolu, denizyolu, havayolu, gümrükleme, ofisten ofise, paketleme, depolama

#nakliyeciler, nakliyat #nakliyeci, nakliye #evden eve, taşımacılık #şehir içi, şehirler arası #lojistik, kargo


Benzer Firmalar