Anasayfa » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » ANKARA Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » Vox Organizasyon Tanıtım Hiz. Film Yapım Tic. Ltd. Şti.

Vox Organizasyon Tanıtım Hiz. Film Yapım Tic. Ltd. Şti.


Çankaya

Telefon1: +90 (532) 660 18 80

Telefon2:

Fax: 0312 361 51 54

Web: www.dugundavet.gen.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Çin

Bayi Toplantıları, Açılış Organizasyonları, Tanıtım Organizasyonları, Kurumsal Piknik, Organizasyonları, Fuar Etkinlik ve Organizasyonları, Seminer ve Kutlama Organizasyonları, Üniversite Şenlikleri, Ramazan Festivalleri, Mezuniyet Törenleri, Festival Organizasyonları, Konser Organizasyonları, Yat ve Tekne Gezileri, Gemi İndirme Törenleri , Temel Atma Törenleri, Okul Tanıtım ve Etkinlikleri, Yılbaşı Partileri, Düğün Organizasyonları, Temalı Davetler, Sünnet Düğünleri, Doğum Günleri, Hostes Manken, Ses Sistemleri, Catering hizmetleri, Sanatcı Organizasyonları yapmaktadır


Ürün ve Hizmetler

Şirketimiz bayi toplantıları, açılış organizasyonları, tanıtım organizasyonları, havai fişek göstersi, kurumsal piknik organizasyonları, fuar etkinlikleri ile fuar standları kurmak ve işletmek, ayrıca seminer ve kutlama organizasyonları, üniversite şenlikleri, belediyelere özel çalışmalar ve ramazan festivalleri, mezuniyet törenleri, festival organizasyonları, konser organizasyonları, yat ve tekne gezileri, gemi indirme törenleri , temel atma törenleri, okul tanıtım ve etkinlikleri, yılbaşı partileri, düğün organizasyonları, temalı davetler, sünnet düğünleri, doğum günleri, hostes manken palyaço hizmetleri, ses sistemleri, catering hizmetleri, sanatçı organizasyonları ve protokol tirübünü ve çadırı yapmaktadır.

#organizasyon, düğün #ses sistemi #masa süsleme #davet #ışık sistemi


Benzer Firmalar