NETTETESCİL


Hatboyu Cad. Deniz Apt. No: 20 Dük: 2 (Elalmış Cad. Işıkları) ÜMRANİYE-İSTANBUL

Telefon1: 0126 415 38 42

Telefon2:

Fax: 0126 415 38 42

Web: www.nettetescil.com.

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2008 yılında www.nettetescil.com internet hizmetleri ve bilişim teknolojileri ünvanı altında kurulan firmamız.Yaklaşık 4 senedir internet söktöründe faliyet gösteren onlarca kuruluşa danışmanlık etmiştir.
Firma hizmet faliyetleri arasında Domain,Hosting ve Tasarım olmak üzre 3 bölümde faliyet gösteren firmamız son olarak arama motorları opsiyon çalışma S.E.O grubu kurmuş ve bu konuda`başarı sağlamıştır.


Hizmetlerimiz

Domain : Firma yaptığı antlaşmalar neticesinde Türkiyedeki en ucuz alan adı kaydını başlatmış.Alan adı kayıtlarında kredi kartı ile ödeme seçenekleri ve anında aktivasyon ile hizmet sunmaktadır.


Tasarım : Firma 5 kişilik tasarım ekibi ile müşterilerine eksiksiz hizmet sunmaktadır.
Tasarımlarımız Web - Ticari - Flaş - Logo üstüne yapılanmıştır.
Tüm tasarım seçeneklerimizde kredi kartı uygulamasını başlatan ilk firma ünvanınanada sahiptir.


Hosting : Firma müşterilerine %99 Uptime garantisi ile hizmet vermektedir.Kesintisiz yayın nettetescil.com müşterilerinin tabi hakkı olarak algılanmış ve 7/24 saat sunucular gözetim altına alınmıştır.Güvenlik - Kalite - Hız - Süreklilik - Destek - Maliyet gibi önemli esaslarımız vazgeçilmezlerimiz arasında yer almaktadır.Tüm hosting paketlerinde kredi kartı ile ödeme kolaylığıda sağlanmıştır.


Sunucu : Firma gerek VPS sunucu seçenekleri ve fiyatları ile,gerekse Dedicated sunucu seçenekleri ve fiyatları ile hizmet sunmaktadır.Tüm sunucularımızda kredi kartı ile ödeme kolaylığıda sağlanmıştır.


Seo : Firma optimasyon ekibi uzun yıllardır arama motorları çalışmalarında yer alan arkadaşlardan oluşmaktadır.Bilhassa Google üstünde üzmanlaşan ekibimizin önemli referansları mevcuttur.Bunlardan örnekleri sitemizde görme şansınız vardır.Ayrıca Seo çalışmalarınızı kredi kartı ilede ödeme avantajına sahipsiniz.
Bünyemizde bulunan tüm hizmetlerimiz,hem müşterilerimizin hemde firmamızın kazancı olarak ortak payda`da buluşmuştur.Biz şunu çok iyi biliyoruz ``memnun müşteri diğer müşterininde habercisidir``
Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanmanız dileği ile...

www.nettetescil.com İnternet Hizmetleri Bilişim Teknolojileri BİR GAMZE BİLGİSAYAR KURULUŞUDUR


Ürün ve Hizmetler


#hosting #sunucu #domain #web tasarım #


Benzer Firmalar