MODEL BUKLET


CEYHUN ATIF KANSU CAD.NO.108 BALGAT ANKARA

Telefon1: 0 312 4730008

Telefon2: 0 535 4102653

Fax: 0 312 4730008

Web: www.modelbuklet.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:11
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda

Beklentilerinizin de ötesinde...

Model Buklet, uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesi ile sizin kalitenize en uygun seçimi yapabilme olanağı sunarak gereksinimlerinizi zamanında ve eksiksiz gerçekleştirmek amacı ile kurulmuştur.

Sektörde yeni ve genç bir şirket olarak, Model Buklet`in hedefi; iş ortaklarıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutan uzun süreli birliktelikler kurmaktır.

Her geçen gün gelişen ve genişleyen reklam dünyasında ve tanıtımda, promosyon ürünlerinin rolü de artmaktadır. Bazen bir küçük promosyon ürünü, özellikle yüksek maliyetli reklamların sağlayacağı imajı sağlayabilir, imajınızı farklı konumlara taşıyabilir.

Kaliteli tasarım,servis,temin ve dağıtım elemanlarımızdan oluşan kadromuzla,sizleri de referanslarımız arasında görebilmek umuduyla...

Saygılarımızla,


Ürün ve Hizmetler


tek kullanımlık sedye örtüsü
TEK KULLANIMLIK SEDYE ÖRTÜMÜZ 30GR.NONWOVEN KUMAŞTAN OLUP İKİ TARAFI LASTİKLİDİR.İSTENİRSE DÖRT TARAFI LASTİKLİ OLARAKTA BULUNUR.AYRICA SIVI GEÇİRMEYEN ÜRÜNLERİMİZDE MEVCUTTUR.
TEK KULLANIMLIK TERLİKLER
TEK KULLANIMLIK EVA TERLİKLERİMİZ BİR KAÇ ÇEŞİT KALİTEDE ÜRETİLMİŞTİR.TELA ,HAVLU, KADİFE HAVLU,KUMAŞ OLARAK DEĞİŞİK KALİTEDE ÜRETİLMİŞTİR.AYRICA YUKARIDA ADI GEÇEN ÜRÜN FİYATI HAVLU OLANINDIR.
TEK KULLANIMLIK EVA TERLİK - HAVLU TERLİK - ALTI KAYMAZ HAVUZ VE KAPLICA TERMAL TERLİĞİ, OTEL TERLİĞİ, PEDİKUR TERLİĞİ, HASTANE TERLİĞİ, GUZELLİK MERKEZLERİ TERLİĞİ, SAUNA TERLİĞİ VS. HIJYEN AMAÇLI KULLANILAN TEK KULLANIMLIK TERLİK , BONE - SEDYE ÖRTÜSÜ, ONLUK - PROMOSYON ÇANTA VE OTEL BUKLET MALZEMELERİ İMALATI YAPMAKTAYIZ. MÜŞTERİ ODAKLI ÜRETİM YAPAN FİRMAMIZ, KULLANDIĞINIZ SİZE ÖZGÜ RENK, KALİTE VE DESEN BAZINDA ÖZEL İMALAT DA YAPMAKTADIR. HESAPLI, KALİTELİ VE TİTİZ ÜRETİMLERLE HİZMETİNİZDEYİZ.MODEL BUKLET 0 312 4730008

#TEK KULLANIMLIK SEDYE ÖRTÜSÜ #TEK KULLANIMLIK TERLİK #OTEL BUKLET MALZEMELERİ #SEDYE ÖRTÜSÜ #EVA TERLİK


Benzer Firmalar