Anasayfa » Reklamcılık ve tanıtım hizmetleri » Basın ve Medya » KONYA Reklamcılık ve tanıtım hizmetleri » ÇINAR MEDYA DİJİTAL BASKI TURİZM ORG.REKLAM A.Ş.

ÇINAR MEDYA DİJİTAL BASKI TURİZM ORG.REKLAM A.Ş.


Musalla Bağları Mah. Ekber Sk. No:5 Selçuklu/KONYA

Telefon1: 0332 237 20 23

Telefon2:

Fax: 0332 237 20 62

Web: www.cinarmedya.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2006 yılında kurulan firmamız, dijital baskı makina parkı ile baskı sektörüne girmiş olup sektörde yerini almıştır.
Bünyesinde 4 adet kamera ile prodüksiyon hizmeti de veren firmamız 55 adet tv reklamı hazırlamış ve sektörlerinde önde gelen firmalara tanıtım filmleri de hazırlamıştır.
kent hizmetleri alanında da sokak levhaları kapı numaraları ve yön levhaları olmak üzere bu yönde çalışmalara da imza atmıştır.
tabela totem, araç ve bina giydirme, bayrak flama baskısı, afiş poster baskısı, bina içi ve dışı yönlendirme, clp bişboard megalight baskıları, delikli vinil mesh baskısı, kurumsal kimlik , fuar standları tasarım ve uygulaması,snapper showroom , snapper bayiliği, fuar stand malzemeleri kiralama, web site tasarımları alanlarında çalışmalar yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

tabela totem, araç ve bina giydirme, bayrak flama baskısı, afiş poster baskısı, bina içi ve dışı yönlendirme, clp bişboard megalight baskıları, delikli vinil mesh baskısı, kurumsal kimlik , fuar standları tasarım ve uygulaması, snapper showroom , snapper bayiliği, fuar stand malzemeleri kiralama, web site tasarımları, katalog, tanıtım materyalleri, sinyalizasyon, trafik işaret levhaları, güvenlik bariyerleri, şehir içi yönlendirme, oyun grupları , asfalt hız kesici butonları, anons aracı, ses sistemleri, açılış organizasyonları

#TABELA BAYRAK #REKLAM TANITIM #DİJİTAL BASKI #PROMOSYON PLAKET #FUARSTANDLARI WEBTASARIM


Benzer Firmalar