ZİRVE AJANS


Doğu Mahallesi - Ortanca Sk. No: 51/2 Pendik / İSTANBUL

Telefon1: 0216.482 13 94

Telefon2: 0554 520 49 31

Fax: 0216.482 13 95

Web: www.zirveajans.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Zirve Ajans; hizmetleri grafik alanındaki kalite anlayışımız, üstün tasarım alt yapımız, aralıksız devam eden farklı çizgi arayışımız ile siz özel müşterilerimize hizmet vermek amacıyla 1995 yılında kurulmuş bir şirkettir.


Ürün ve Hizmetler

Yaratıcı tasarım ekibimiz, kurumsal kimlik (logo, kartvizit, antetli kağıt, zarf), tasarımları, reklam kampanyaları ve her türlü baskılı materyali, en iyi baskı kalitesi ile beğeninize sunar. Zirve Ajans, Katalog, afiş, broşür vs. müşteri odaklı çözüm ortağınız olarak hizmetinizdedir. Ayrıca, firmanızı tanıtıcı broşür, afiş, kartvizit, katalog gibi baskılı malzemelerin alternatif grafik taslaklarını da oluşturarak, onayınıza sunmaktayız.

Kurumsal kimlik çalışmalarımız ile, firmanızın logo, firma renkleri, yazı karakteri, ve bunların kullanım şeklini tespit ederek, tüm baskılı materyaliniz ile açık hava reklamlarınız, ve diğer tüm kurumsal gereksinimleriniz arasında bir bütünlük sağlıyor, ticari alandaki görsel etkinliğinizi arttırıyor ve markalaşma sürecinizi hızlandırıp, tanınmanızı, firma prestijinizi korumanızı ve iyileştirmenizi, sizin adınıza kolaylaştırıyoruz

#REKLAM #İLAN #MATBAA #PROMOSYON #TANITIM


Benzer Firmalar