GAMZE BİLGİSAYAR


Hatboyu Cad. Deniz Apt. No: 20 Dük: 2 (Elalmış Cad. Işıkları) ÜMRANİYE-İSTANBUL

Telefon1: 0126 415 38 42

Telefon2:

Fax: 0126 415 38 42

Web: www.gamzebilgisayar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:




2001 yılında kurulan Gamze Bilgisayar Tic. Ltd. Şti. kurucusunun 11 yıllık sektör tecrübesine dayanarak bilişim teknolojileri sektörünün katma değerli çözümler yaratan, hızlı ve güvenilir dağıtım kuruluşudur. Her zaman en doğru ve en dürüst hizmeti vermeyi kendimize ilke edindik ve bunun karşılığında haklı olarak bizleri her daim tercih eden portföylere sahip olduk.
Gamze Bilgisayar, ürün yelpazesinde yer alan iletişim ağı, yazılım ve donanım çözümleri, PC komponentleri, PC çevre birimleri,Elektronik ürünler ve CCTV kamera sistemleri ile kurumsal ve bireysel farklı ihtiyaçlara yanıt verebilecek her türlü ürün çözümünü sağlamaktadır.
Gamze Bilgisayar ; 4levent İstanbul da ki merkezinde 100 metrekare ofis,300 metrekare depo ve 100 metrekare de teknik servis olmak üzere 580 metre kare kapalı alanda , bir bilgisayarı oluşturan parçaları, çevre birimlerini ve multimedya ürün çeşidini üstün hizmet kalitesi ile sunmaktadır.
Dünyaca tanınan, kalitesini kanıtlamış markaları dağıtıcılığını yapan ; hızlı çalışan teknik servis ve parça ağı ile satış sonrası hizmette de sınır tanımamaktadır.
Gamze Bilgisayar, gerçek zamanlı çalışan web sayfamız ile bayilerine 7 gün 24 saat hizmet sunmaktadır. Elektronik iş platformu gamzebilgisayar.com, Gamze Bilgisayar’ ın bayileri için özel tasarlanmıştır. Kullanım kolaylığı ve işlem hızı göz önünde bulundurularak tasarlanan gamzebilgisayar.com sayesinde, Gamze Bilgisayar bayileri; ürün fiyat ve özellik bilgilerine, teknik bilgi, stok bilgileri ve cari hesap bilgilerine internet üzerinden gerçek zamanlı olarak ulaşabilmektedir.

Müşteri beklentileri doğrultusunda doğru çözümleri, en yeni teknolojileri, en uygun maliyetle sunarken müşterilerimize değer katan global bir kurum olmak en önemli msiyonumuzdur.
Faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde hizmet kalitemiz ile bir numara olmak ta belirlediğimiz vizyonumuzdur.




Ürün ve Hizmetler

ÇEVRE BİRİMLERİ » BARKOD ÜRÜNLERİ » Barkod ürünleri » GRAFİK TABLET » KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI (UPS) » KULAKLIK » MICROFON » SPEAKER HOPORLÖR » TARAYICI (SCANNER) ELEKTRONİK OYUNCAK » Elektronik Oyuncak Ev İş Gereçleri » Dürbün Teleskop Mikroskop » Elektrik ve Aydınlatma Ürünleri » Isıtma Soğutma Sistemleri » Küçük Ev Aletleri » Oto Müzik Sistemleri » Spor Aletleri » Uydu Alıcıları » VANTİLATÖR GÜVENLİK SİSTEMLERİ » GÜVENLİK APARATLARI » GÜVENLİK KAMERALARI » KAMERA İÇİN LENS » KARTLAR ve KAYIT CİHAZLARI » PERSONEL TAKİP KİŞİSEL BİLGİSAYAR » AVUÇİÇİ BİLGİSAYAR » MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR » NOTEBOOK » NOTEBOOK AKSESUAR » SERVER NETWORK GRUBU » AĞ İLETİŞİM KARTLARI » BAĞLANTI EKİPMANLARI » HUB SWITCH, NETWORK ÜRÜNLERİ » KABİNET » PRINT SERVER OEM GRUBU » ANAKARTLAR (MAINBOARD) » CD-DVD SÜRÜCÜLER » CPU (İŞLEMCİ) » DİSKET SÜRÜCÜ » HARDDISK (Dahili) » HARDDISK (Harici Taşınabilir) » KASA » KLAVYE » MODEM, ADSL » MONİTÖR » MOUSE » POWER SUPPLY » RAM BELLEK » SES KARTI » SOĞUTUCU FAN » TV KARTLARI » VGA (EKRAN KARTLARI) SARF MALZEME » HARİCİ KUTULAR - KVM Switch » KABLOLAR » OYUN KUMANDALARI » TAŞIMA ÇANTASI » TONER-KARTUŞ » USB ÜRÜNLERİ ve DÖNÜŞTÜRÜCÜLER » YAZICI ŞERİDİ » YAZILABİLİR MEDYA » ÇEŞİTLİ SARF ÜRÜNLER TELEVIZYONLAR » LCD TELEVIZYON » LCD TV APARATLARI TÜKETİCİ ELEKTRONİĞİ » CEP TELEFONU » DVD OYNATICI » DİĞİTAL FOTOGRAF MAKİNASI » DİĞİTAL ÇERÇEVE » FAX CİHAZLARI » FENER » FLASH-SD-MicroSD BELLEK » HESAP MAKİNASI » IP KAMERA » KABLOSUZ İLETİŞİM ÜRÜNLERİ » MP3/MP4 PLAYER » MPEG KAYIT EDİCİLER » NAVIGASYON Cihazı » OYUN MAKİNALARI » PROJEKSİYON CİHAZLARI » PİL ve ŞARJ CİHAZLARI » RECOVERY GÜVENLİK » TELSIZ TELEFON » VİDEO KAMERA » WEBCAM YAZICI - FOTOKOPİ » ETİKET YAZICILAR » FOTOKOPİ » FOTOĞRAF KAĞITLARI » LASER YAZICILAR » MÜREKKEP PÜSKÜRTMELİ YAZICILAR » NOKTA VURUŞLU YAZICILAR » POS Sistem YAZICILAR » ÇİZİCİLER - PLOTTER YAZILIM

#bilgisayar #oem #ucuz #2.el #


Benzer Firmalar