Armada Yalıtım


IETT Hareket Sitesi Suna sokak No: 81 Etiler 80630

Telefon1: +(90) 212 3582858

Telefon2:

Fax: +(90) 212 2572052

Web: www.armadayalitim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1994... Türkiye... Dört mevsimin doyasıya yaşandığı ülkemizde inşaat sektörünün önemli sorunlarından biri olan yalıtım alanında, Armada Yalıtım hizmete başlar. Özellikle su yalıtımında sektörün güçlü ismi Yalteks`in bayi firması olarak çalışmalarını geliştiren firmamız, her geçen gün Yalıtım dünyasındaki konumunu, kotardığı işlerle pekiştirmiş ve böylelikle alan içinde güvenilirliğini kanıtlamıştır.


Yalıtım alanında onbirinci yılını tamamlayan Armada Yalıtım, su ve ısı izolasyonundaki uygulamaları ile sektördeki yerini sağlamlaştırmış ve şimdi ses alanında yetiştirdiği ekibi ile hizmet sahasını genişletmiştir. Uzman uygulayıcı ekipleri ile tetkikde ve uygulamada başarılı, etkili çözüm getiren dinamik bir yapıya sahip Armada Yalıtım, sektöre kaliteli işlerle canlı bir rekabet katmayı hedeflemiş, bulunduğu noktadaki tecrübesini ulusal ve uluslararası yalıtım birliklerinin deneyimlerinden yararlanarak geliştirmektedir.


Yalteks,Mardav,YKS, Sika,Jotun,Velux,Ularte ,Finforest gibi Sektörün önemli üreticilerinin bayiliklerini yapmakta olan Armada Yalıtım aynı zamanda Armex isimli tek ve çift kompenantlı sürme su yalıtım ürünleri ile Support markalı ayarlı yükseltilmiş döşeme ürünlerinin üretim,satış ve uygulamasını yapmaktadır.


İstanbul Merkez Ofis olmak üzere , İzmir Bölge Müdürlüğü nezdinde Türkiye içinde hizmet sunarken ; 2004 yılından bugüne de Cezayir Ofisi aracılığı ile Yurtdışı projelerde uygulamalı hizmet sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Support E / O (Oynar BaşlıklıArmada/ yüzer döşeme ayağı - oynar başlıklıAçıklama155 mm çapında, 23 mm yüksekliğinde, dairesel kesitli, dört parçaya bölünebilir, beherinde dört adet oynar başlık olan, PP (polypropylene copolymere) maddesinden mamül ürünTaşıma kapasitesi: 1.100 kg/ayakUygulama Alanları- tüm gezilebilen teraslarda, -balkonlarda, -havuz çevrelerinde, -bahçe teraslarda, -su ile birebir temasın kesilmesi istenen makine ve ekipmanın yükseltilmesinde -tüm açık ve kapalı alanlarda -tüm teknik platformlarda, -petrol tesislerinde, -laboratuvarlarda, -dinlendirme depolarında, -sanayi tesislerinde (otomobil, metalurji, gıda, kimya vs.), Avantajları-Uygulaması çabuk , kolay ve ucuzdur, -Yalıtım katmanına her an müdahale imkanı sağlar -Ayaklar ile kaplama malzemesi arasındaki boşluktan (23mm) sıhhi tesisat malzemesi ve kablolama yapılabilir-Son kat kaplama olarak karo mozaik, granit, mermer veya ahşap altında kullanılabilir.-Sistemde derzler kapatılmadığı için , drenaj görevi görerek terasta göllenme oluşturmaz

# # # # #


Benzer Firmalar