hattusa


perpa tic merk b blok no: 630 okmeydanı istanbul

Telefon1: 2122104455

Telefon2: 2122109792

Fax: 2122103861

Web: www.hattusatarim.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:4 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Hattuşa Tarım B5A Organik sıvı gübre organic tarım farming fertilizers domates bmr tarım nematod mücadelesi nasıl yapılır önleme bitki ilaç ziraat


B5A Sıvı Organik Gübreler, G.Antep tesislerimizde, yüksek teknoloji ve üstün kalite anlayışıyla üretilmektedir. Tarımda devrim yapacak olan B5A organik gübrenin faydalarından bazıları aşağıda sıralanmıştır:
Verimi artırır, kaliteyi yükseltir.
%100 Organiktir. EKOTAR kontrol ve sertifikasyon kuruluşundan organik gübre lisansına sahiptir.
TC Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü ile ülke genelinde satış sözleşmesi yapan tek gübredir.
Klasik tarımda (sulu-kuru), gerek organik tarımda gerek topraksız tarımda hem kök geliştirici hem yaprak geliştirici hem de ürün geliştirici olarak kullanılan DÜNYANIN TEK ORGANİK GÜBRESİDİR.


Ürün ve Hizmetler

Hattuşa Tarım B5A Organik sıvı gübre organic tarım farming fertilizers domates bmr tarım nematod mücadelesi nasıl yapılır önleme bitki ilaç ziraat B5A Sıvı Organik Gübreler, G.Antep tesislerimizde, yüksek teknoloji ve üstün kalite anlayışıyla üretilmektedir. Tarımda devrim yapacak olan B5A organik gübrenin faydalarından bazıları aşağıda sıralanmıştır: Verimi artırır, kaliteyi yükseltir. %100 Organiktir. EKOTAR kontrol ve sertifikasyon kuruluşundan organik gübre lisansına sahiptir. TC Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü ile ülke genelinde satış sözleşmesi yapan tek gübredir. Klasik tarımda (sulu-kuru), gerek organik tarımda gerek topraksız tarımda hem kök geliştirici hem yaprak geliştirici hem de ürün geliştirici olarak kullanılan DÜNYANIN TEK ORGANİK GÜBRESİDİR.

#b5a #bmr tarım #organik gübre #nematod mücadelesi #fertilizers


Benzer Firmalar