EXPORTER CHANNEL


EXPORTER CHANNEL CONSULTANCY

Telefon1: +100000000

Telefon2:

Fax: +100000000

Web: www.wix.com/exporterchannel/exporterchannel

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Exporter Channel global krizin tüm dünyayı sardığı günümüzdeki Türkiye koşullarında ihracat verieri incelendiğinde gün geçtikçe bir çok sektörün kanayan bir yara olduğunu düşünürek neler yapılabilir denilerek kurulmuştur.
Türkiyenin tüketen değil üreten girişimci bir ülke olduğunu tüm dünyaya ispat etmenin zamanı gelmiştir.Bu nedenle Exporter channel üretim yapıpta ihracatta sorun yaşayan tüm kobi ve üreticileri pazar çalışmaları,pazar hedefleri,pazar analizleri,üretim maliyetleri,ihraç fiyatları,ihracat sorunları,ihracat amaçlı ürünler,nereye hangi sektöre hangi ürün,hangi ürünler hangi pazarlara ve bunun gibi konularda bilgilendirme ve danışmanlık hizmeti vermektedir.
Exporter channel üreticiye ihracat pazarlarını bulurken hiç bir ücret talep etmemektedir.Pazar araştırmaları uluslararası alanda herşeydir.
Üretimi yapın ve biz sizlere pazar bulalım diyoruz.Başka ne deniebilirki,Pazar çalışmalarınızı yapıyor ve size dönüyoruz size kalan ise üretim yapmak ,ücretsiz bir hizmet Türkiye için....
exporterchannel@gmail.com
http://exporterchannel.blogspot.com
http://www.wix.com/exporterchannel/exporterchannel
http://www.exporterchannel.info.tr.tc


Ürün ve Hizmetler

# İhracatta Planlama # İhracatta İş Planı Geliştirme # İhracat Öncesi Bilinmesi Gerekenler # İhracatın Firmalara Faydaları # Neden İhracat Yapmalıyız # İhracatın Yararları Ve Riskleri Nelerdir # İhracatçı Ürününü Hangi Pazarlara Satabilir # Hedef Pazar Değerlendirmesi Nasıl Yapılır # Hedef Pazar Seçerken Nelere Dikkat Etmeli Yeni girişimcilere bir çok farklı sektöre ait yeni proje bilgilendirme ve bir çok farklı ihracat amaçlı konular

#ihracat #export #kobi destek #exporter #trading


Benzer Firmalar