Anasayfa » Ambalaj Genel » Ambalaj Sanayii » KARAMAN Ambalaj Genel » Chsgroup Çelik Ambalaj Sanayş

Chsgroup Çelik Ambalaj Sanayş


organize sanayi Bölgesi

Telefon1: 0338 224 13 88

Telefon2:

Fax: 0338 224 13 90

Web: www.chs-group.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1979
Çalışan Sayısı:75 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:70
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

CHS Çelik Hidrolik Sistemleri üretim konusu traktörlere hidrolik direksiyon üretimi ve bu üretilen direksiyonların uygulanması ve bu direksiyonda kullanılan hammadde, yarı mamul maddeden mamul elde etme konusunda çalışmaktadır. Hidrolik direksiyon üretiminde bazı parçalar fabrikanın kendi imkânlarıyla üretilirken, bazıları ise fason ile üretilmektedir. Üretime etki eden faktörler göz önünde bulundurulursa üretim tamamıyla yerli olmanın yanı sıra son teknolojik makinelerle hidrolik direksiyon üretimi devam ettirmektedir.

Üretim birkaç aşaması şöyledir birçok yarı mamul CNC tezgâhlarıyla işlenmektedir. Ayrıca bunu takiben üniversal torna tezgâhları kanal açma, talaş kaldırma vb işleri yapmaktadır. Ayrıca gerekli olan ürünler ve modellerde honlama işlemlerine tabi tutulması mümkündür. Bu işlemlerden sonra kalite kontrol ve müşteri memnuniyeti açısından Ar-ge ( Araştırma Geliştirme) çalışmaları takip etmektedir. Ar- ge çalışmalarında ilk unsur üretimi daha hızlı ve kaliteli, ayrıca müşterinin hayatını kolaylaştıracak ürünler bulup hidrolik direksiyon pazarına sunmak en önemli unsurdur. Kalite kontrol işlemlerini paketleme ve stok işleri takip etmektedir…


Ürün ve Hizmetler

chs group plastik kasa sanayi plastik kullan at kasaları plastik enjeksiyon kalıp tasarımları köpük tabak köpük tabildot köpük çerez tabağı hazır yemek tabakları geri dönüşümlü tabak poliüretan yalıtım sanayi..

# #erze #ahs #hidrolik direksiyon, #


Benzer Firmalar